چرا دورسون از پرسپولیس رفت؟+ ویدیو| پیش‌بینی درست مهاجم یاغی از عملکرد هاشمیان عدد قرارداد پرسپولیس و اوسمار مشخص شد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تراکتور و الشارجه (۲۸ مهر ۱۴۰۴)| برد قاطع پرسپولیس در انتظار پاسخ اوسمار ویرا داور بازی استقلال - الوحدات عوض شد! سفر ۲۹ ساعته تیم ملی فوتبال زنان به شرق آسیا| یک تبعیض آشکار پیشنهاد غیر رسمی استقلال برای انتخاب داور خارجی در دربی نازون و جنپو صدای ساپینتو را درآوردند| ۱۰ بازی بدون یک گل زده دورنت پردرآمدترین بازیکن تاریخ NBA عقب‌نشینی اندونگ با عذرخواهی از هواداران استقلال جدایی پروین از جمع پیشکسوتان پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و المپیاکوس (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | امید طارمی به بارسلونا تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال سپاهان و آخال (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | استراتژی صعود تغییر ساعت بازی استقلال به‌خاطر قراردادهای تبلیغاتی صداوسیما! پخش زنده بازی تراکتور و شارجه امارات (۲۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نورافکن: در ۲ بازی آسیایی خود محکوم به برد هستیم اماراتی‌ها از کانتونا برای خرید منچستر کمک خواستند نویدکیا: سپاهان بدترین شروع تاریخ لیگ برتر را داشته است صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمانوف ول کن استقلال نیست!

  • کد خبر: ۱۶۴۰۰۰
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
آمانوف ول کن استقلال نیست!
باشگاه استقلال تابستان امسال یک پرونده دیگر در فدراسیون جهانی فوتبال خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، استقلال زمستان پارسال با یک پرونده عجیب و غریب مواجه شد. عزیزبک آمانوف بازیکن ازبکستانی این تیم که اصلاً در پازل تاکتیکی سرمربی آبی‌پوشان قرار نداشت، یک روز به طور ناگهانی راهی باشگاه شد و گذرنامه خود را گرفت. آمانوف همان شب بدون اطلاع باشگاه تهران را به مقصد استانبول ترک کرد و در ترکیه با مسئولان تیم جدید خود به توافق رسید تا قراردادش با استقلال یک طرفه فسخ کند.
پس از این اتفاق مسئولان استقلال مدعی شکایت از این بازیکن ازبکستانی به فیفا شدند و اتفاقاً خود عزیزبک هم ادعا کرد از استقلالی ها شکایت کرده است! با وجود تاکید مدیران وقت باشگاه استقلال، کارت بازی هافبک ازبکستانی صادر شد و شکایت طرفین به کمیته انضباطی فیفا رفت.
در همین خصوص امروز شنیدیم عزیزبک آمانوف از شکایت خود عقب نشینی نکرده است و دفاعیه لازم را در اختیار فیفا گذاشته است البته استقلالی‌ها هم می گویند یک لایحه دفاعیه برای کمیته انضباطی فدراسیون جهانی فوتبال ارسال کرده اند و به احتمال فراوان اوایل تابستان دادگاهی به صورت آنلاین برگزار می شود تا حکم بدهد در پرونده آمانوف و استقلال چه کسی مقصر بوده است؟
اگر استقلال این پرونده را هم ببازد کلکسیون شکست های بین المللی اش طی سه سال اخیر تکمیل می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->