هرناندز هم راهی عربستان شد رکاب‌زنی استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد به مناسبت روز جهانی دوچرخه + فیلم دوران اصولی در فوتسال هم تمام شد مشهد، میزبان ۴ رویداد تنیس کشور زامهران: در مشهد همه «شوآف» می‌کنند دوران بی‌ثمر اصولی تغییرات اساسی تاج در فدراسیون فوتبال فلیک بهترین مربی لالیگا شد توافق استقلال با زارع و رزاقی نیا ناکامی باشگاه استقلال در بازگرداندن امید نورافکن پیشنهاد خارجی برای ستاره پرسپولیسی آغاز پروژه عبور از جباری با اهرم سیدورف تبعات شکست سنگین اینتر ادامه دارد | اینزاگی به درهای خروج نزدیک شد پایان کار گندوز و پرسپولیس + عکس وزارت ورزش: با دوومیدانی‎‌کاران خاطی در کره جنوبی به شدت برخورد خواهیم کرد ۷ سال زندان تا حبس ابد در انتظار دوومیدانی کاران ایرانی رسانه ایتالیایی: طارمی در اینتر به خط پایان رسید توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس بارسا به دنبال جذب رایگان توماس پارتی غیبت عبادی‌پور، تیم ملی والیبال را با چالش مواجه می‌کند؟ هیچ بهانه‌ای برای آبروریزی بزرگ قبول نیست | برای استعفا در فدراسیون دوومیدانی مسابقه دهید
سرخط خبرها

سیل کنایه‌ها روانه هازارد شد؛ او را به مک‌دونالد بفرستید!

  • کد خبر: ۱۶۴۰۱۶
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷
سیل کنایه‌ها روانه هازارد شد؛ او را به مک‌دونالد بفرستید!
نمایش ضعیف پردرآمدترین بازیکن لالیگا، انتقادات تند هواداران رئال مادرید را برانگیخت.

به گزارش شهرآرانیوز، «ادن هازارد» ستاره بلژیکی سابق تیم چلسی شب کابوس‌واری را در ترکیب رئال مادرید سپری کرد و باعث شد سیل انتقاد‌های هواداران کهکشانی‌ها روانه او شود.
پردرآمدترین بازیکن لالیگا که ماهیانه ۲.۲۵ میلیون یورو از رئال مادرید دستمزد می‌گیرد، شب گذشته (شنبه) در اتفاقی نادر در ترکیب اصلی تیم «کارلو آنچلوتی» در بازی مقابل ختافه در لالیگا به میدان رفت.
رئال مادرید که هم‌اکنون با یک بازی بیشتر، از بارسلونا صدرنشین ۱۱ امتیاز کمتر و از اتلتیکومادرید رده سومی ۲ امتیاز بیشتر دارد، در دربی کوچک مادرید موفق شد با تک گل «مارکو آسنسیو» رقیب خود را شکست دهد.
آنچلوتی اغلب به دلیل عدم استفاده از هازارد ۳۲ ساله در ترکیب تیمش، مورد انتقاد واقع می‌شد، اما مهاجم بلژیکی در ۶۰ دقیقه‌ای که برای اولین بار در ترکیب ۱۱ نفره رئالی‌ها در سال ۲۰۲۳ به میدان رفت، دریبل و شوتی را به نام خود ثبت کرد و پنج بار هم توپ را لو داد.
رسانه‌ها می‌گویند با خروج هازارد و ورود «وینیسیوس جونیور» به زمین مسابقه، خون تازه‌ای در رگ‌های خط حمله کهکشانی‌ها تزریق شد و آن‌ها موفق به پیروزی با گل دقیقه ۷۰ آسنسیو شدند.
عملکرد ضعیف هازارد در این مسابقه با انتقاد تند هواداران رئال مادرید مواجه شد. یکی از کاربران با اشاره به بدن ناآماده مهاجم بلژیکی نوشت: او را به رستوران‌های مک‌دونالد بفرستید.
یک کاربر دیگر خواستار کنار گذاشتن فوتبال از سوی هازارد شد و نوشت: پس از نمایش هازارد، من امیدوارم دیگر حرف‌هایی که می‌گویند او باید بیشتر باید بازی کند را نشنویم.‌ای نمایش مایه ننگ بود. او باید همین امشب از فوتبال خداحافظی کند.
هازارد در سال ۲۰۱۹ و پس از درخشش خیره‌کننده در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه که همراه با تیم ملی بلژیک به مقام سومی جهان رسید، با مبلغ ۱۳۰ میلیون یورو به عنوان گران‌ترین خرید تاریخ باشگاه رئال مادرید راهی سانتیاگوبرنابئو شد، اما عملکرد فاجعه‌باری را از خود به نمایش گذاشته است.
قهرمان ۲ دوره لیگ برتر انگلیس همراه با تیم چلسی در پنج سال حضور خود در رئال مادرید تنها ۵۴ بار به میدان رفته و چهار گل به ثمر رسانده است.
با وجود تلاش رئال مادرید برای جذب ستارگانی مانند «جود بلینگام» و «کیلیان امباپه» از تیم‌های دورتموند و پاری‌سن‌ژرمن و مشکلات مالی مربوط به «بازی حوانمردانه مالی» در این مسیر، هازارد، اما گفته علاقه‌ای به ترک رئال مادرید ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->