فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتشار مجموعه ۳ جلدی از مقاله‌های ارسالی به دبیرخانه همایش علمی فردوسی

  • کد خبر: ۱۶۴۲۶۹
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۶
انتشار مجموعه ۳ جلدی از مقاله‌های ارسالی به دبیرخانه همایش علمی فردوسی
دبیر علمی همایش ملی بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گفت: تا کنون ۱۱۵ مقاله به دبیرخانه علمی همایش رسیده است که قرار است مجموعه ۳ جلدی شامل مقاله‌های ارسالی به دبیرخانه نیز منتشر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر «فرزاد قائمی» استادیار زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی و دبیر علمی همایش ملی بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گفت: همایش ملی بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی که از روز گذشته و با ارائه مقالات اسانید دانشگاه‌های مختلف کشور در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شده، فردا، ۲۶ اردیبهشت، به پایان می‌رسد.

وی افزود: ارائه مقالات در ۲ روز نخست همایش به صورت حضوری بود و روز پایانی این همایش فردا به صورت وبینار و مجازی برگزار می‌شود.

قائمی خاطرنشان کرد: در این همایش «هویت» به عنوان محور انتخاب شده بود که این عنوان ظرفیت پژوهش‌های تلفیقی و میان رشته‌ای دارد. ما بهترین سخنرانی‌های خود درباره محور همایش را نه تنها از منظر شاهنامه پژوهان و پژوهشگران ادبیات، بلکه از پژوهشگران سایر حوزه‌ها اعم از هنر، فلسفه، علوم سیاسی، علوم اجتماعی و ... می‌شنویم. ضمن این که مهمترین اتفاق در این رمینه این بود که ما افراد آشنا می‌شویم که زمینه حضور آن‌ها در همایش‌های سنتی با موضوع صرفا ادبی و شاهنامه پژوهی وجود نداشت.

وی افزود: تا کنون ۱۱۵ مقاله نیز به دبیرخانه علمی همایش رسیده است و مهلت ارسال آثار همچنان ادامه دارد. ضمنا قرار است مجموعه ۳ جلدی شامل مقاله‌های ارسالی به دبیرخانه نیز منتشر شود. این همایش باید دبیرخانه دائمی داشته باشد و همایش هر سال با سال آینده پیوند داشته باشد. اختتامیه همایش امسال نیز همراه با رونمایی از آثار منتشرشده خواهد بود. البته جلد نخست آثار در تیرماه و ۲ جلد بعدی هم احتمالا در ۲۷ شهریورماه رونمایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->