عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند
سرخط خبرها

جزئیات سفر وزیر اقتصاد به عربستان| رایزنی برای آغاز روابط پولی و بانکی ایران و عربستان+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۴۴۵۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶
جزئیات سفر وزیر اقتصاد به عربستان| رایزنی برای آغاز روابط پولی و بانکی ایران و عربستان+ فیلم
وزیر اقتصاد جزئیات سفر اخیرش به عربستان سعودی را تشریح و از مذاکره با همتای عربستانی خود برای آغاز مجدد روابط پولی و بانکی دو کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت اظهار داشت: امروز هیئت وزیران در راستای هدف گذاری رونق و رشد تولید مصوبه بسیار خوبی را صادر کرد که در این مصوبه برای نخستین بار ۱۵۰۰ مجوز کسب و کار به عنوان تنها مجوز‌های تأییدمحوری که نیازمند تأیید وزارت خانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی هستند، به تصویب رسید.

وی افزود: این ۱۵۰۰ مجوز‌ها دیگر تأیید محور هستند و فعالان اقتصادی تنها با ثبت اطلاعات در درگاه ملی مجوز‌ها و پذیرش مسئولیت‌هایی که قانون بر عهده آن‌ها گذاشته شده و بارگذاری مدارک می‌توانند مجوز‌های خود را دریافت کنند؛ این تکلیفی است که ماده یک قانون تسهیل مجوز‌های کسب و کار از سال ۱۴۰۰ بر عهده دولت گذاشته بود که امروز مصوب شد.

وزیر اقتصاد با اشاره به سفر این هفته خود به جده عربستان گفت: اصل این سفر به دعوت بانک توسعه اسلامی برای نشست سالانه در جده برگزار شد که در حاشیه آن دیداری با مدیرعامل این بانک انجام شد تا طرح‌های جمهوری اسلامی ایران و بخصوص پروژه‌های زیرساختی در استان‌ها با همکاری بانک توسعه اسلامی تسریع شود.

خاندوزی به دیدار‌های دوجانبه صورت گرفته در حاشیه این اجلاس اشاره کرد و با بیان اینکه رویکرد بسیار عملگرایانه بین کشور‌های مسلمان و منطقه برای توسعه ارتباطات با ایران وجود داشت، یادآور شد: دیدار‌هایی با مقامات اقتصادی عمان، امارات و سایر کشور‌ها انجام شد و همگی بر این تأکید داشتند که به سرعت وارد پروژه‌های سرمایه گذاری در ایران شوند و سرمایه گذاری در کشور ما برای آن‌ها بسیار جذاب بود.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: در این دیدار‌ها مقرر شد توافق نامه‌های گمرکی، سرمایه گذاری مشترک و حذف مالیات مضاعف به سرعت بین ایران و این کشور‌ها امضا شود. در سفر سلطان عمان به ایران نخستین توافق نامه سرمایه گذاری عمان در ایران امضا می‌شود و با طرف اماراتی و عربستانی هم به همین ترتیب توافق نامه‌هایی امضا خواهد شد.

خاندوزی به دیدارش با همتای عربستانی اشاره کرد و گفت: با توجه به رویکرد مثبت در افزایش تعاملات سیاسی و انتقال آن به احیای روابط اقتصادی و مناسبات و منافع اقتصادی، در سه محور این همکاری‌ها دنبال می‌شود. ترسیم نقشه کلی روابط اقتصادی دو کشور با توجه به بعد از چند سال کاهش و حتی قطع روابط در دستور کار است که این موضوع با استقبال طرف سعودی مواجه و قرار شد در مواردی که به حوزه حج برمی‌گردد، بخصوص در حوزه مسائل مالی و بانکی و پرواز‌ها در کوتاه مدت رخ دهد.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: در میان مدت هم مقرر شد ظرف سه ماه آینده هیات‌های اقتصادی بخش خصوصی و مدیران شرکت‌های ایرانی و سعودی ملاقات‌هایی با یکدیگر داشته باشند تا تعاملات بخش خصوصی دو کشور در قالب نقشه راه تعاملات بخش دولتی هم به تأیید برسد.

سخنگوی اقتصادی دولت با اشاره به انجام مذاکراتی در زمینه نفت و گاز بین ایران و عربستان افزود: طرف سعودی در این زمینه علاقه‌مند است همکاری کند؛ وزیر نفت ما هم قبل از این سفر به من اعلام کرده بود که ایران هم علاقه‌مند است در زمینه نفت و گاز با سعودی‌ها همکاری کند و پروژه‌های نفت و گاز در اولویت قرار می‌گیرد. امیدواریم طی ماه‌های آینده در عمل شاهد نتایج این دیدار‌ها باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->