کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان
سرخط خبرها

افزایش تولید شکر باعث صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری برای کشور

  • کد خبر: ۱۶۵۰۱
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۳
افزایش تولید شکر باعث صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری برای کشور
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هفت سال گذشته با تلاش‌های انجام شده برای افزایش تولید، میزان واردات شکر بسیار کاهش پیدا کرده و حدود یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی در کشور داشته‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در جلسه برنامه ریزی و هماهنگی کشت چغندرقند بهاره اظهار کرد: در سال ۹۷ تغییرات نرخ ارز در بخش صنعت و کشاورزی تاثیرگذار و این تغییرات از نظر اقتصادی به نفع تولید داخل بوده است.

کشاورز با اشاره به این که رقابت در تولیدکنندگان و مداخلات دولت در مورد تغییر قیمت‌ها شفاف‌تر شده است، ادامه داد: رغبت چغندرکاران برای تولید هم با بالا رفتن قیمت آن افزایش یافت و باعث امید به درآمد بیشتر در کشاورزان شد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ما باید هر چه می‌توانیم کالا‌های نهایی را به قیمت واقعی برسانیم، همانطور که با نیمایی شدن ارز اختصاص یافته به واردات گوشت، مشکلات آن حل شد، نیمایی شدن ارز واردات شکر نیز فضای رشد تولید داخلی را فراهم می‌کند.

کشاورز با اشاره به این که در سال ۹۸ به خاطر عواقب سیل در تولید چغندر قند دچار مشکل شدیم، ادامه داد: این مساله باعث شد قیمت شکر افزایش پیدا کند.

وی در زمینه پرداخت به موقع پول کشاورزان ابراز امیدواری کرد: باید از بخش کشاورزی و کشاورزان حمایت کنیم تا برای کشت مجدد ایجاد انگیزه شود که در این راستا، به همکاری و همیاری کارخانجات و انجمن‌ها هم نیاز داریم.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی اذعان کرد: در هفت سال گذشته با تلاش‌های انجام شده برای افزایش تولید، میزان واردات شکر بسیار کاهش پیدا کرده و حدود یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی در کشور داشته‌ایم.

وی تأکید کرد: چغندرقند محصول استراتژیک محسوب می‌شود و در تولید شکر، علوفه و در پایداری تولید برخی محصولات نقش دارد.

کشاورز در رابطه با سرمایه گذاری در بخش کشاورزی عنوان کرد: باید برای سرمایه گذاران ایجاد انگیزه شود که این کار باید از سوی انجمن‌ها انجام شود و با ایجاد انگیزه سرمایه گذاران را به این بخش هدایت کنند.

وی تاکید کرد: ایجاد کارخانه در مناطق چغندرخیز باعث کاهش بسیاری از هزینه‌ها می‌شود.

در ادامه این جلسه، جواد وفابخش قائم مقام معاونت زراعت اظهار کرد: کشت چغندرقند، در زمینه حفظ امنیت غذایی با ضریب خوداتکایی و بهره وری آب از اهمیت بالایی برخوردار است که در این رابطه اقدامات مناسبی انجام شده و با رهنمود‌های مهندس کشاورز توفیقات خوبی به دست آمده است.

وی افزود: در زمینه رعایت الگوی کشت، کشت نشایی، کشت‌های متراکم و انتقال کشت بهاره به پاییزه عملکرد خوبی داشته‌ایم و امیدواریم در سال‌های آینده هم این روند ادامه داشته باشد.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->