دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد
سرخط خبرها

محرومیت مادام‌العمر هواداران خاطی والنسیا در پی توهین نژادپرستانه به وینیسیوس

  • کد خبر: ۱۶۵۴۷۵
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۸
محرومیت مادام‌العمر هواداران خاطی والنسیا در پی توهین نژادپرستانه به وینیسیوس
باشگاه والنسیا در پی توهین نژادپرستانه هوادارانش به وینیسیوس، ستاره رئال مادرید در بیانیه‌ای اعلام کرد که هوادارانی که به وینیسیوس توهین نژادپرستانه کردند را مادام‌العمر از حضور در ورزشگاه محروم خواهد کرد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

گروه ورزش | شهرآرانیوز، شب گذشته رئال مادرید در ورزشگاه مستایا به مصاف والنسیا رفت که در پایان با نتیجه یک بر صفر مغلوب خفاش‌ها شد تا جایگاه دومی خود در لالیگا را به رقیب همشهری خود، اتلتیکو مادرید واگذار کند.

شکست رئال مقابل والنسیا با اتفاقات عجیبی نیز همراه بود. هواداران والنسیا از ابتدای بازی شروع به شعار‌های نژادپرستانه علیه وینیسیوس کرده و او را در جریان بازی میمون خطاب کردند. ستاره کهکشانی‌ها که تحت فشار حملات هواداران والنسیا قرار گرفته بود که بار‌ها قصد ترک زمین به دلیل توهین هوادران را داشت. در پایان این دیدار به دلیل درگیری وینیسیوس با بازیکن والنسیا، داور پس از بررسی در VAR تصمیم به اخراج وینیسیوس از بازی را گرفت.

پی توهین نژادپرستانه هواداران والنسیا که صدای بسیاری از اهالی فوتبال و کارشناس را درآورده، باشگاه والنسیا را مجبور به صدور بیانیه و حمایت از ستاره رئالی‌ها کرد.

باشگاه والنسیا در بیانیه رسمی خود اعلام کرده است: ما هوادارانی را که به وینیسیوس توهین نژادپرستانه کردند را مادام‌العمر از ورزشگاه محروم خواهیم کرد. باشگاه ما به شدت این نوع رفتار را محکوم می‌کند که با ارزش‌های والنسیا و هوادارانش مطابقت ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->