ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

نتایج و حواشی انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس| ذوالنور انتخاب شد؛ نیکزاد جا ماند+ فیلم و جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۵۵۲۴
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹
نتایج و حواشی انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس| ذوالنور انتخاب شد؛ نیکزاد جا ماند+ فیلم و جزئیات
عبدالرضا مصری نایب‌رئیس اول و مجتبی ذوالنور به‌عنوان نایب‌رئیس دوم مجلس انتخاب شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از شمارش آرای نمایندگان بهارستان، عبدالرضا مصری با ۱۵۸ رای به‌عنوان نایب رئیس اول انتخاب شد.

با توجه به تساوی آرای ذوالنور و نیکزاد در شمارش ابتدایی، آرای این دو نماینده بازشماری شد. در نهایت، مجتبی ذوالنور به‌عنوان نایب‌رئیس دوم مجلس یازدهم در اجلاسیه چهارم، انتخاب شد.


بیشتر بخوانید:

قالیباف رئیس مجلس ماند+ فیلم


انتخاب پر حاشیه نائب رئیس دوم

آرای نیکزاد و ذوالنور در شمارش اولیه با ۱۵۲ رای باهم برابر شد، همین موجب شد تا چندین بار آرا بازشماری شود و این بلاتکلیفی بیش از یک ساعت پس از رای‌گیری نیز ادامه داشت.

اختلاف بر سر شمارش آرا در حدی بود که حتی منجر به درگیری بین برخی نمایندگان از جمله مرتضی محمودوند نماینده خرم‌آباد و مهدی عیسی‌زاده نماینده میاندوآب شد اما نهایتاً با قرعه‌کشی، مجتبی ذوالنور به‌عنوان نائب‌رئیس دوم انتخاب شد. (در صورت برابر‌بودن آرا، گزینه نهایی با قرعه‌کشی مشخص می‌شود.)

نتایج انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس| مصری و ذوالنور نایب‌رئیس شدند+ فیلم و جزئیات

خوش‌وبش نیکزاد و ذوالنور پس از پایان انتخابات نواب رئیس مجلس

با این حساب، مصری در جای خود ابقا شد و ذوالنور در نائب‌رئیسی دوم، جای نیکزاد را گرفت.

براساس این گزارش، در اجلاسیه اول هیئت‌رئیسه مجلس، امیر حسین قاضی زاده هاشمی با ۲۰۸ رای و علی نیکزاد با ۱۹۶ رای به عنوان نواب انتخاب شدند و در اجلاسیه دوم هیئت‌رئیسه علی نیکزاد با ۲۰۶ رای و عبدالرضا مصری با ۲۰۵ رای به عنوان نواب تعیین و در اجلاسیه سوم هم بدون تغییر ترکیبی نواب، علی نیکزاد و عبدالرضا مصری با ۱۶۸ رای به عنوان نواب مجلس انتخاب شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، برای جایگاه دبیران هیئت رئیسه احمد امیرآبادی، احمد نادری، محمد رشیدی، محسن دهنوی، مجتبی یوسفی، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، روح‌الله متفکر آزاد، علی کریمی فیروزجایی و مرتضی محمودوند ثبت‌نام کرده بودند که نمایندگان، محسن دهنوی را با ۱۹۶ رأی، محمد رشیدی را با ۱۹۳ رأی، روح‌الله متفکرآزاد را با ۱۸۰ رأی، احمد نادری را با ۱۶۷ رأی، علی کریمی‌فیروزجائی را با ۱۶۵ رأی، مجتبی یوسفی را با ۱۵۲ رأی از مجموع ۲۷۵ رأی مأخوذه را به‌عنوان دبیران هیئت‌رئیسه مجلس برای اجلاسیه چهارم مجلس یازدهم انتخاب کردند.

همچنین علی رضایی، محمدحسین فرهنگی، علیرضا سلیمی، محسن پیرهادی و سید‌نظام‌الدین موسوی برای ناظرین هیئت رئیسه ثبت‌نام کرده بودند که نمایندگان، سیدنظام‌الدین موسوی را با ۱۸۵ رأی، محسن پیرهادی با ۱۸۳ رأی و علیرضا سلیمی را با ۱۸۱ رأی از مجموع ۲۷۳ رأی، به‌عنوان اعضای ناظر هیئت رئیسه مجلس برای اجلاسیه چهارم مجلس یازدهم انتخاب کردند.

نتایج و حواشی انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس| ذوالنور انتخاب شد؛ نیکزاد جا ماند+ فیلم و جزئیات

براساس این گزارش، اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی مرکب از یک رئیس، دو نائب رئیس، ۶ دبیر و ۳ ناظر است.

مراسم تحلیف اعضای هیئت‌رئیسه مجلس در چهارمین سال دوره یازدهم 

به گزارش شهرآرانیوز، اعضای هیئت‌رئیسه مجلس در اجلاسیه چهارم دوره یازدهم پس از کسب اکثریت آرا با حضور در جایگاه هیئت‌رئیسه مراسم سوگند را به جا آورده و متن سوگند نامه را قرائت کردند.

متن سوگند هیئت‌رئیسه بدین شرح است: "من به‌عنوان عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در برابر قرآن مجید به خداوند قادر متعال سوگند یاد می‌کنم که حداکثر توان خودرا برای اجرای آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با مراعات بی‌طرفی کامل در انجام وظایف بکار گیرم و از هرگونه اقدام مخالف آیین‌نامه اجتناب نمایم. "

قدردانی رئیس مجلس از اعضای هیئت‌رئیسه در اجلاسیه سوم مجلس

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در  نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۲ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی پس از قرائت سوگند هیئت‌رئیسه جدید مجلس در اجلاسیه چهارم گفت: جا دارد که از همه عزیزان و یکایک نمایندگان محترم در انتخاب اعضای جدید در اجلاسیه چهارم و عزیزانمان در هیئت‌رئیسه دوره قبل تقدیر و تشکر کنم، مخصوصاً از برادر عزیزمان آقای نیکزاد، به عنوان نایب رئیس اول و آقای حاجی‌دلیگانی که انصافاً در هیئت‌رئیسه زحمات بسیار زیادی کشیده و از صبح زود روز‌های صحن تشریف داشته و زحمت می‌کشیدند.

وی با بیان اینکه بنده وظیفه دارم از همه این عزیزان تشکر کنم، افزود: همچنین از برادرمان آقای دشتی در بخش ناظر و حوزه مالی و اداری مجلس که زحمت کشیده‌اند، تشکر می‌کنم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: همچنین از برادر عزیزمان آقای امیرآبادی که از دوستان باسابقه هستند و همراهی که در امورات نمایندگان داشتند، تقدیر و تشکر دارم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->