آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر معطل روال اداری نباشد

  • کد خبر: ۱۶۵۸۴۱
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷
استاندار خراسان رضوی: پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر معطل روال اداری نباشد
استاندار خراسان رضوی گفت: دستگاه های مختلف برای مبارزه با مواد مخدر معطل روال اداری نباشند.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی که امروز در استانداری برگزار شد، هریک از مدیران مربوطه و فعال در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر استان راهکار‌ها و شرایط فعالی برای مبارزه با گزارشی را ارائه کردند.

همچنین برنامه‌های راهبردی و عملیاتی در حوزه فرهنگی پیشگیری مبارزه با مواد مخدر استان توسط استاندار خراسان رضوی تبیین شد.

یعقوبعلی نظری در این جلسه اظهار داشت: در بخش پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر، دستگاه‌ها به دور از بروکراسی اداری، مبارزه و پیشگیری با مواد مخدر را دنبال کنند.

وی افزود: شناسایی، پژوهش و مبارزه با مواد مخدر می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند.

در پایان این جلسه نیز پیشگیری، مقابله، درمان و توانمندسازی در بحث مبارزه با مواد مخدر تصویب شد و مقرر شد که اعضای این جلسه در بخش‌های مختلف با کارشناسی و بررسی شرایط خراسان رضوی، مبارزه با مواد مخدر را بیش از پیش جدی بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->