توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روایت تازه از نحوه شهادت ۵ مرزبان در هنگ مرزی سراوان

  • کد خبر: ۱۶۶۰۰۵
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۱
روایت تازه از نحوه شهادت ۵ مرزبان در هنگ مرزی سراوان
هیئت اعزامی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به سراوان، امروز از برجک مرزبانی «مزه سر»، محل حادثه تروریستی اخیر و شهادت پنج تن از مرزبانان دلیر کشورمان در منطقه هنگ مرزی سراوان بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت اعزامی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از برجک مرزبانی «مزه سر» هنگ مرزی سراوان، محل حادثه تروریستی اخیر و شهادت ۵ تن از مرزبانان کشورمان بازدید کردند.

شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان نظارت میدانی از این منطقه، اظهار داشت: با همراهی سردار رضا شجاعی، فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان و مرتضی محمودوند، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس و ملک فاضلی، نماینده مردم سراوان در مجلس از نوار مرزی سیستان و بلوچستان هنگ مرزی میرجاوه، هنگ مرزی سراوان و محل شهادت مرزبانان که در روز‌های گذشته در درگیری نابرابر و البته شجاعانه و عاشقانه به شهادت رسیدند، بازدید کردیم.

وی با اشاره به گزارش فرمانده مرزبانی استان درباره حادثه و درگیری اخیر در این منطقه، افزود: پنج نفر از مرزبانان در داخل برجکی که توسط گروهک معاندین تخریب شده است، حدود یک ساعت درگیر بودند، تروریست‌ها ابتدا از مرزبانان ایرانی خواستند که تسلیم شوند، اما مرزبانان دلیر کشورمان شهادت را بر تسلیم شدن ترجیح دادند و این نشان از ایثار و علاقه و شجاعت مرزبانان نسبت به آب و خاک کشور دارد.

رئیس کمیته مرز مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بر اساس شرایط جغرافیایی این منطقه کاملا مشخص است که سرویس‌های بیگانه آن سوی مرز با گروهک تروریستی ارتباط تنگاتنگ داشتند و قطعا در تامین تجهیزات به آن‌ها کمک کردند.

حیدری ضمن تقدیر از تلاش‌های مرزبانی کشور به ویژه مرزبانان که در این استان و با شرایط سخت و پیچیده انجام وظیفه می‌کنند، گفت: مسئولان باید آن طور که شایسته است، نسبت به تجهیز ملزومات مرزبانی کشورمان توجه کنند، از همکاران خودم نیز در مجلس انتظار دارم به‌زودی طرح تقویت مرزبانی را در دستور کار قرار دهند تا مرزبانی جمهوری اسلامی ایران از نظر کمی کیفی تقویت شود.

به گزارش تسنیم، اشرار و معاندان گروهک تروریستی جیش‌الظلم در شامگاه شنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه، برای ورود به کشور با مقاومت مرزبانان دلیر برجک مرزبانی «مزه سر» هنگ مرزی سراوان روبه‌رو شدند و در این درگیری متاسفانه پنج نفر از مرزبانان دلیر به درجه شهادت نائل شدند.

روایت تازه از نحوه شهادت ۵ مرزبان در هنگ مرزی سراوانروایت تازه از نحوه شهادت ۵ مرزبان در هنگ مرزی سراوان

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->