یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: رایزنی با بانک مرکزی برای پرداخت وام‌های خرد به شکل سیستمی| منابع بانکی از مناطق محروم خارج نشود

  • کد خبر: ۱۶۶۱۲۹
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۸
وزیر اقتصاد: رایزنی با بانک مرکزی برای پرداخت وام‌های خرد به شکل سیستمی| منابع بانکی از مناطق محروم خارج نشود
وزیر اقتصاد از پیگیری‌ها از بانک مرکزی برای آن که وام‌های خرد مردم به شکل سیستمی یا خارج از از سقف سخت‌گیری‌های رایج پرداخت شود، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیداحسان خاندوزی در جلسه شورای اداری و هماهنگی فعالان اقتصادی و اصناف شهرستان بوکان اظهار داشت: یکی از مسائل اقتصادی در مناطق کمتر برخوردار یا کمتر توسعه‌یافته که متاسفانه در مرز‌های غربی و شرقی ما مصادیق زیادی دارد، عدم تناسب منابع محدود با تقاضا‌هاست و مسئولین منطقه باید بتوانند بین منابع محدود و تقاضا‌های نامحدود سازگاری و مدیریتی ایجاد کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت این شهر تعداد زیادی از فعالان اقتصادی برای توسعه فعالیت موجود، یا برای ایجاد فعالیت جدید یا افزایش سرمایه در گردش و خرید مواد اولیه و تجهیزات و ماشین آلات نیازمند تسهیلات بانکی هستند از سمت دیگر به جهت برنامه‌هایی که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای کنترل نقدینگی دارد، محدودیت‌هایی را به مدیران بانک‌ها تکلیف می‌کند که حق ندارند در هر ماه بیش از اندازه مشخصی تسهیلات بپردازد لذا سازگاری ایجاد کردن بین این تقاضا‌های فراوان و این امکانات و فرصت‌های قانونی محدود، مسئله‌ای  است که باید با اولویت بندی از طرف مقامات استان و کارگروه ستاد تسهیل و … اعمال شود به نحوی که بخشی از نیاز‌های فعالان اقتصادی را  در سال جاری تامین کنند و بر اساس اولویت بندی‌ها بخش دیگری در سال آینده مورد توجه قرار بگیرد و حداکثر استفاده را هم از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها داشته باشند.

خاندوزی با اشاره به عقب ماندن بوکان در دسترسی به منابع بانکی کشور نسبت به وضعیت مطلوب تاکید کرد: بنابراین باید از ظرفیت اعتباردهی استفاده شود تا این عقب افتادگی‌ها جبران شود.

وی یادآور شد: متاسفانه بانک‌های خصوصی و غیرخصوصی داریم که علیرغم اینکه بخشی از منابع خود را در محدوده شهرستان تجهیز می‌کنند، اما در اینجا اختصاص به پروژه‌ها و طرح‌های سرمایه‌گذاری نمی‌دهند که حتماً باید چاره‌اندیشی و نظارت بیشتری شود تا منابع شهرستان و استانی که نیازمند به تزریق منابع است از آنجا خارج نشد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ریشه عدم توازن و بی‌قوارگی در توسعه یافتگی شهر‌های مختلف کشور این مسئله است که متاسفانه سال‌های سال در این زمینه کوتاهی شده و با تمهیداتی که آقای رئیس‌جمهور داشتند از سال گذشته بانک‌ها مکلف شدند که با سهم بیشتری از منابع را به خود استان‌ها برگردانند.

خاندوزی همچنین درباره تسهیلات تبصره ۱۸ با اشاره به اینکه اخیراً منابع آن تامین شده است، گفت: ظرف یکی دو ماه آینده در استان و شهرستان پرداخت‌ها شروع شده و پروژه‌ها با اولویت ایجاد اشتغال بیشتر، ارز آوری بالاتر و … حتما در اولویت دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ قرار خواهند گرفت.

وزیر اقتصاد همچنین از پیگیری‌ها از بانک مرکزی برای آن که وام‌های خرد مردم به شکل سیستمی یا خارج از از سقف سخت‌گیری‌های رایج پرداخت شود، خبر داد و اظهار امیدواری کرد که در صورت موافقت بانک مرکزی در این زمینه نیاز‌های مردم و اقشار ضعیف و نیازمند جامعه گره‌گشایی خوبی صورت خواهد گرفت.

خاندوزی درباره مطالبات در خصوص تسهیل در پرداخت وام ازدواج گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد در مجموعه استان بیش از ۹۵ درصد پرداخت شده است، اما اگر در خصوص شهرستان بوکان در این زمینه نیازمندی وجود دارد، مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران که امروز همراه ما هستند پذیرفتند که تمام زوج‌هایی که انتخاب کرده‌اند که از مسیر بانک قرض الحسنه وام خود را دریافت کنند حداکثر ظرف یک ماه آینده تمام وام‌های ازدواج پرداخت شود.

وزیر اقتصاد همچنین درباره مسائل مالیاتی گفت: مجموعه نیاز‌ها و سطح توسعه یافتگی در شهرستان بوکان نیازمند کمک و همراهی دولت است  و نگاه کسب درآمد از ناحیه مالیات بوکان نداریم، تلاش می‌کنیم تمام بخش‌های اقتصادی که در سال گذشته دچار هر مسئله مشکل اقتصادی بودند که مانع شده که مالیات خود را به شکل با نگاه مساعدت و جلب رضایت فعالان اقتصادی به آن‌ها توجه خواهد شد این هم در جهت کمک به فعالان اقتصادی حاضر و هم سرمایه‌گذارانی است که می‌خواهند این شهرستان را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کنند تا بدانند که این مشوق‌ها وجود دارد.

وی درباره درخواست‌ها در موضوع گمرک بوکان یادآور شد: متاسفانه ۸ سال در جذب پرسنل و تجهیزات گمرکی کشور دچار تاخیر هستیم و البته با سازمان اداری استخدامی کشور مکاتبه کردیم مجوز استخدامی را برای جبران این ۸ سال بگیرند.

خاندوزی از پیشنهاد ایجاد اتاق بازرگانی مشترک در این شهرستان و استان آذربایجان غربی با عراق و اقلیم کردستان استقبال کرد و گفت: آقایان استاندار هفته آینده جلسه خواهند داشت ما هم به عنوان همراه به اجرایی سازی آن کمک خواهیم کرد.

وزیر اقتصاد درباره اعتبارسنجی بانکی فعالان اقتصادی گفت:  با توجه به تاکیدی که رئیس‌جمهور برای تسهیل دسترسی مردم و فعالان اقتصادی به منابع بانکی داشتند تلاش‌هایی انجام شد و ابلاغیه‌ای داشتیم، اما به جهت اینکه پایگاه داده اعتبارسنجی فعالان اقتصادی در کشور ناقص بود، مردم با مشکلاتی مواجه بودند، اما با اصلاح آیین‌نامه انجام شد اطلاعات جدید همه فعالان اقتصادی را از شبکه‌ها و سامانه‌های مختلف دولت جمع کردیم و امیدواریم که بتوانیم طی یکی دو ماه آینده نهایتاً تا پایان مردادماه برای همه فعالان اقتصادی کشور اعتبارسنجی را با پارامتر‌های به روز و جدید انجام دهیم و شبکه بانکی کشور مکلف خواهد شد به‌جای نظامات وثیقه و تضامین، از طریق این شبکه اعتباری عمل کند.

خاندوزی با اشاره به رویکرد وزارت اقتصاد در تسهیل فعالیت‌های اقتصادی و صدور مجوز‌ها از دستگاه‌های اجرایی این شهرستان و استان خواست تا در این زمینه مساعدت لازم را برای تسهیل شروع کسب و کار داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->