سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جلسه ویژه کمیسیون امنیت ملی مجلس برای حل معضل توزیع نان+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۶۱۵۳
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴
جلسه ویژه کمیسیون امنیت ملی مجلس برای حل معضل توزیع نان+ جزئیات
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از برگزاری جلسه‌ای با حضور وزرا و مسئولان مربوطه برای حل معضل توزیع نان و صف‌های طولانی ناشی از آن، خبر داد و گفت: اصلاح یکباره سهمیه آرد باعث این اختلال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید جلال‌زاده ضمن عذرخواهی از مردم عزیز به خاطر رنج و زحمتی که در روز‌های گذشته به‌جهت کمبود نان و صف‌های تشکیل شده متحمل شدند، گفت: اصلاح یکباره سهمیه آرد دلیل ایجاد صف‌های طولانی نان است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس با اشاره به مشکلات و اقدامات صورت گرفته جهت برطرف کردن این موضوع گفت: در تماسی که روز گذشته با مسئول طرح هوشمند‌سازی در وزارت اقتصاد داشتم قرار شد اصلاح سهمیه نان به‌تدریج صورت گیرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ‌با تاکید براینکه این مشکل علاوه بر آذربایجان‌غربی در برخی استان‌های دیگر نیز به‌وجود آمده است، خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با وزرا و مسئولین مربوطه و دستگاه‌های دخیل در این امر خواهم داشت، به موضوع توزیع نان در سطح ملی رسیدگی خواهد شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->