واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه: تک‌فرزندی باعث انقراض نسل می‌شود| فرمانده کل ارتش: شاهد جوانی جمعیت در سطح نیرو‌های مسلح خواهیم بود

  • کد خبر: ۱۶۶۱۷۲
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
فرمانده کل سپاه: تک‌فرزندی باعث انقراض نسل می‌شود| فرمانده کل ارتش: شاهد جوانی جمعیت در سطح نیرو‌های مسلح خواهیم بود
همایش فرماندهان نیرو‌های مسلح به‌مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در همایش فرماندهان نیرو‌های مسلح که به‌مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: خداوند متعال را شاکریم که نعمت ولایت را به ما عنایت کرده است؛ چون با هوشمندی و ذکاوت، یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات خاموش امت اسلامی را تشخیص دادند و برای گذر از این بحران، راهبرد‌های دقیق و راهبردی اتخاذ کردند.

سرلشکر سلامی در ادامه با اشاره به آسیب‌هایی که گروه تروریستی داعش به اسلام وارد کرد، گفت: حدود ۱۰ سال پیش اعلام کرده بودند که در سال ۲۰۵۰ میلادی هویت مسیحی اروپا تغییر خواهد یافت و اسلام هویت غالب اروپا خواهد بود؛ به نحوی که اسم «محمد» برای پسر و اسم‌های «فاطمه» و «نور» برای دختر در کشور انگلیس نام برتر و فراوان‌تر بود؛ اما متأسفانه وقتی گروه تروریستی داعش ایجاد شد، این برتری نام‌های محمد، فاطمه و نور از ردیف اول به ردیف ۱۱ سقوط کرد.

فرمانده کل سپاه، تک‌فرزندی را پدیده خاموش انقراض نسل دانست و افزود: خوشبختانه روند جمعیتی جهان به شکلی پیش می‌رود که جمعیت مسلمانان در جهان در رتبه دوم قرار دارد.

وی با بیان اینکه خود انسان اگرچه خلیفةالله است، اما باید درست هم تربیت شود، عنوان کرد: در رابطه با فرزندآوری و ازدواج، علاوه بر گفتگو‌های چهره به چهره، مشوق‌هایی را هم در این رابطه ارائه می‌دهیم؛ اما در رابطه با درمان ناباروری، مرکز درمان ناباروری را در بیمارستان نجمیه راه‌اندازی کردیم که خدمات خوبی را ارائه می‌دهد.

سرلشکر سلامی اضافه کرد: علاوه بر این، معاونت نیروی انسانی سپاه هم دستورالعملی در ۵۰ بند به همراه مشوق‌های لازم در ۹۰ محور ابلاغ کرده است؛ البته تمام تلاش‌ها در صورتی نتیجه‌بخش خواهد بود که فرهنگ ازدواج و فرزندآوری در جامعه تغییر یابد؛ از سوی دیگر زمانی که تعداد فرزند در خانواده‌ها کاهش یابد، میزان مقاومت، ایثار و نشاط و شادابی در کشور نیز کاهش می‌یابد.

بنابراین گزارش، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در میان نیرو‌های مسلح بالاترین جایگاه را در زمینه فرزندآوری به خود اختصاص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در بخش دیگری از این مراسم نیز، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش با اشاره به تدابیر ویژه فرمانده معظم کل قوا درخصوص ازدواج به‌هنگام و فرزندآوری اظهار کرد: ارتش جمهوری اسلامی در راستای سیاست‌هایی که از سوی ستاد کل نیرو‌های مسلح در رابطه با قانون جوانی جمعیت ابلاغ شده‌است، اجرای این سیاست‌ها را از ابتدای سال ۱۴۰۱ در دستور کار قرار داد.

سرلشکر موسوی در ادامه با ارائه گزارشی از اقداماتی که ارتش درخصوص ازدواج و فرزندآوری انجام داده است، گفت: در کلینیک هاجر ارتش هزار و ۵۷۸ پرونده تشکیل شده است که از این تعداد ۳۱۸ زوج صاحب فرزند شده‌اند؛ همچنین شش هزار و ۱۱۹ زوج نابارور هم به بیمارستان بعثت مراجعه کردند و تحت درمان قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه عمده اقدامات پیش‌بینی شده برای ارتش انجام شده است، عنوان کرد: همایش‌ها و جشنواره‌های فرهنگی مختلفی برای زوج‌های جوان در سال ۱۴۰۱ برای آشنایی با سبک زندگی ایرانی اسلامی و فرزندآوری در مشهد برگزار شده است.

فرمانده کل ارتش از برگزاری کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی با مسائل ازدواج، آیین همسرداری و تربیت فرزند در سطح کشور خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با سیاست‌های در پیش گرفته شده، شاهد جوانی جمعیت در سطح نیرو‌های مسلح باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->