نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد
سرخط خبرها

ظرفیت تماشاگران برای دربی مشخص شد

  • کد خبر: ۱۶۶۳۰۲
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۳
ظرفیت تماشاگران برای دربی مشخص شد
بر اساس اعلام مسئول برگزاری جام حذفی فوتبال شرایط برگزاری مسابقه دربی به صورت یکسان میان دو تیم تقسیم خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از صعود استقلال و پرسپولیس به فینال جام حذفی، برخی حواشی پیرامون تقابل سرخابی‌های فوتبال به راه افتاده که مربوط به شیوه برگزاری دربی است.
بر اساس قرعه‌کشی انجام شده از سوی سازمان لیگ تیم استقلال به عنوان میزبان این مسابقه انتخاب شد، اما این میزبانی فقط برای مشخص شدن جای رختکن و نیمکت دو تیم است و ارتباطی به میزان بهره‌مندی تماشاگران دو تیم از سکو‌ها و سود بلیت فروشی و ... ندارد.
در این خصوص باشگاه پرسپولیس مدعی شده که طبق قانون، چون بازی گذشته خود را میهمان بوده باید در فینال میزبان باشد و ۹۰ درصد از سکو‌های آزادی در اختیار این تیم باشد. همچنین استقلالی‌ها نیز ادعا‌هایی در این باره داشته‌اند.
همه این مسائل، اما در شرایطی مطرح شده قوانین برگزاری فینال جام حذفی مشخص است و دو تیم از همه شرایط به صورت یکسان سود خواهند برد.
امیرحسین روشنک، مسئول برگزاری مسابقات جام حذفی در این باره توضیحاتی را ارائه کرده و گفته است: «همه مسائل در آیین نامه ذکر شده و طبق قانون هر باشگاه سهم خودش را از این دیدار دارد.»
او درباره اینکه گفته می‌شود ظرفیت ورزشگاه آزادی برای فینال حذفی اضافه می‌شود، بیان کرد: «فکر نمی‌کنم با دربی لیگ تفاوتی داشته باشد. بخشی از ورزشگاه و سکو‌های آن چه در طبقه اول و چه در طبق دوم قابل استفاده نیست. با این حال با دستور دادستانی بخشی از طبق دوم ورزشگاه فک پلمپ شده است.»
دیگر مساله‌ای که حواشی را ایجاد کرده، مربوط به پرداخت هزینه‌های میزبانی است. موضوعی که البته سازمان لیگ در این خصوص موضع شفافی دارد. روشنک در این خصوص گفته است: «اینکه می‌گویند یک تیم میزبان است، به این معنا نیست که آن تیم باید هزینه‌های مربوط را پرداخت کند. طبق آیین‌نامه مسابقات، سازمان لیگ مسئول برگزاری دیدار فینال است و باشگاه‌ها هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد.»
بر این اساس هر ظرفیتی برای تماشاگران در دربی در نظر گرفته شود، سهم دو تیم یکسان است و سکو‌ها ۵۰- ۵۰ تقسیم می‌شود. همچنین عایدی از بلیت فروشی نیز بر اساس آیین‌نامه به صورت یکسان بین دو باشگاه تقسیم خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->