مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

عربستان و روسیه همکاری های پلیسی خود را افزایش خواهند داد

  • کد خبر: ۱۶۶۳۵۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۲
عربستان و روسیه همکاری های پلیسی خود را افزایش خواهند داد
وزیر کشور روسیه پس از سفر به ریاض تاکید کرد، دو کشور بر سر تقویت همکاری بین نیروهای پلیس خود به نفع امنیت و ثبات توافق کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، «ولادیمیر کولوکولتسف»، وزیر کشور روسیه روز شنبه پس از مذاکراتش با «عبدالعزیز بن سعود بن نایف آل سعود»، همتای عربستانی خود از گسترش همکاری میان سازمان‌های ضابط قانون دو کشور با هدف کمک به امنیت و ثبات در آن‌ها خبر داد.
ولادیمیر کولوکولتسف در مصاحبه‌ای که بعد از این دیدار با شبکه «روسیا ۱» انجام داد گفت: «ما پتانسیل‌ها برای همکاری بیشتر (بین سازمان‌های ضابط قانون دو کشور) را شناسایی کرده و تصمیم به افزایش و تعمیق همکاری به نفع امنیت و ثبات کشور‌های خود گرفتیم.»
به گفته این وزیر دولت روسیه، در مذاکرات او با همتای عربستانی خود، دو طرف بر سر تقویت همکاری در حوزه‌های مختلف شامل تبادل اطلاعات درباره تحرکات و تامین مالی تروریست‌ها و عوامل افراطی توافق کرده و تصمیم به شراکت در مبارزه با مواد مخدر و جرایم سایبری گرفتند.
کولوکولتسف بیان داشت، مسکو و ریاض تلاش‌های هر عامل خارجی برای تحمیل اخلاقیات «غربی» را رد کرده و قاطعانه به ارزش‌های سنتی خود پایبند می‌مانند.
وزیر کشور روسیه در ادامه مصاحبه خود با تلویزیون دولتی این کشور تاکید کرد، برخی کشور‌ها به دنبال اخراج کردن روسیه از پلیس بین‌الملل، «اینترپل»، هستند، اما سیاسی کردن همکاری‌های پلیسی بین المللی قابل قبول نیست.
وزیر کشور روسیه گفت: «روابط دوجانبه در مبارزه با مواد مخدر امری ضروری است. این پنهانی نیست که برخی کشور‌ها دست به هر نوع فشاری برای آنکه روسیه از همکاری‌های پلیسی بین‌المللی کنار گذاشته شود می‌زنند. منظور من اینترپل است. ما نباید اجازه دهیم همکاری‌های پلیسی بین المللی سیاسی شوند.»
وزیر کشور روسیه که از سوی غربی‌ها به بهانه جنگ در اوکراین تحریم شده، روز سه‌شنبه گذشته به ریاض سفر کرده و در آنجا با همتای عربستانی خود دیدار و مذاکره کرد.
آمریکا از سال ۲۰۱۸ شروع به تحریم وزیر کشور روسیه که ۶۲ سال دارد کرده است. طبق اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا چند کشور غربی دیگر شامل استرالیا، کانادا، اتحادیه اروپا، ژاپن، نیوزیلند و انگلیس نیز همه به صورت جداگانه کولوکولتسف را تحریم کرده‌اند.
آمریکا در سال ۲۰۲۲ از صدور ویزا برای او به منظور شرکت در نشست مقام‌های ارشد نیرو‌های پلیس اعضای سازمان ملل امتناع کرد که این موضوع مورد انتقاد شدید مسکو قرار گرفت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->