پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

ادامه دردسر‌های استراماچونی برای استقلال

  • کد خبر: ۱۶۶۵۱۹
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۶
ادامه دردسر‌های استراماچونی برای استقلال
استقلال در آستانه جدال با پرسپولیس، حالا با یک مشکل مدیریتی مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه استقلال یک ماه قبل با قرض گرفتن از یک بانک توانست مطالبات استراماچونی را پرداخت کند و مانع از بروز مشکلات بزرگتر از بابت این پرونده برای خود شود. البته این اتفاق تحت هیچ شرایطی کمک بلاعوض تلقی نمی‌شود؛ به همین خاطر استقلالی‌ها باید تاریخ‌های مقرر اقساط آن را بپردازند.
طبق خبر‌های رسیده قسط اول این قرض پرداخت نشده است. قطعاً بانک از طلب خود نمی‌گذرد و در چنین شرایطی صحبت بر سر آن است که در صورت تداوم این قضیه، بانک از طریق قانونی و با به اجرا گذاشتن وثیقه استقلال، برای دریافت طلب خود اقدام کند.
استقلال برای تسویه‌حساب با استراماچونی، مجبور شد بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان از یکی از بانک‌های کشور قرض بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->