حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) جنگنده‌های آمریکایی الحدیده یمن را بمباران کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا وزیر راه و شهرسازی با الهام علی اف در باکو دیدار کرد ترامپ: از بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خبر داد دست‌نوشته رهبر انقلاب در صفحه اول قرآنی که به خانواده‌ شهید آوینی اهدا کردند + عکس و فیلم طالبان ادعای مطرح شده درباره واگذاری بگرام به آمریکا را رد کرد نایب رئیس مجلس: اتحادیه بین المجالس باید اشغالگران را وادار به عقب نشینی از غزه کند
سرخط خبرها

تقدیر فرمانده کل ارتش از پشتیبانان ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی

  • کد خبر: ۱۶۶۵۸۸
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۶
تقدیر فرمانده کل ارتش از پشتیبانان ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور پیام از همراهی و پشتیبانی وزیر کشور، استانداران و فرمانداران در راستای برگزاری آیین بزرگداشت سراسری استقبال از دریادلان ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن پیام امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسویبرای تقدیر از ۲۹ استان پشتبان در استقبال از دریادلان ناوگروه ۸۶ به این شرح است: «بسم الله الرحمن الرحیم.برادر ارجمند جناب آقای دکتر احمد وحیدی.  وزیر محترم کشور جمهوری اسلامی ایران. سلام علیکم. با توکل به خداوند متعال و در اجرای تدبیر فرماندهی معظم کل قوا (مد ظله العالی) تکیه بر ایمان، توانمندی، دانش و تخصص کارکنان و بهره‌گیری از تجهیزات بومی، ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران موسوم به کد ۳۶۰، امواج سهمگین اقیانوس‌ها را پشت سر گذاشت و پس از هشت ماه دریانوردی با پیمایش کره زمین و ثبت طولانی‌ترین دریانوردیِ تاریخ کشور، طی روزهای اخیر به میهن عزیز بازگشت که مورد تفقد فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی) قرار گرفت.

بی تردید تحقق این اقدام راهبردی و حرکت بزرگ و خطیر نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران محصول همدلی فرزندان دریادل ایران اسلامی از ۲۹ استان کشور است که همچون انگشتان یک مشت گره کرده نماد انسجام، اتحاد و قدرت ملت بزرگ ایران اسلامی در مقابل دشمنان بوده و با امید آفرینی، ارتقای روحیه مردم شریف کشورمان و شادی دوستداران نظام و ایران سربلند اسلامی را فراهم آورده است.
 در این راستا همراهی و پشتیبانی های جنابعالی و نقش آفرینی استانداران و فرمانداران محترم در بزرگداشت این افتخار ملی، میزبانی و استقبال گرم از فرزندان ملت در اقصی نقاط میهن اسلامی، شایان تحسین و مایه دلگرمی رزمندگان و مدافعان استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
 از سوی آحاد فرماندهان و کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران بویژه دریادلان ایثارگر و حماسه‌ساز ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی، از حمایت‌های آن برادر ارجمند و وزارتخانه وزین متبوعه، کمال قدردانی و تشکر را داشته؛ مزید امتنان خواهد بود مراتب تقدیر و سپاس اینجانب را به استانداران و فرمانداران گرامی بویژه استاندار محترم هرمزگان نیز منعکس فرمائید.
از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون آن برادر ارجمند را در مسیر تحقق آرمانهای والای انقلاب  اسلامی تحت رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) خواستارم.»

منبع: ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->