اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال احمر صار شد: احتمال وقوع طوفان تندری و وقوع سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی(۲۹ اسفند ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد: رد پای مرد مستأجر در ناپدید شدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت
سرخط خبرها

صدور کیفرخواست سارقان مسلح طلافروشی‌های شرق تهران

  • کد خبر: ۱۶۶۹۶۵
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۸
صدور کیفرخواست سارقان مسلح طلافروشی‌های شرق تهران
دادستان تهران گفت: برای اعضای یک باند جرایم خشن که به صورت مسلحانه از طلافروشی‌های تهرانپارس سرقت می‌کردند و با شلیک گلوله به سمت مردم، موجب ایجاد رعب و ناامنی می‌شدند، در دادستانی تهران، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی صالحی با اشاره به دستورالعمل ابلاغی رئیس قوه قضائیه در خصوص رسیدگی ویژه به جرایم مهم و سرقت‌های خشن و مسلحانه اظهار کرد: پس از وقوع سرقت‌های مسلحانه سریالی از مغازه‌های طلافروشی در محدوده شرق تهران و دستگیری متهمان، پرونده در دادسرای ناحیه ۳۴ ویژه رسیدگی به سرقت مسلحانه و جرائم مقرون به آزار تهران مورد رسیدگی قرار گرفته، پس از صدور کیفرخواست، جهت رسیدگی خارج از نوبت به دادگاه ارسال شد.

دادستان تهران گفت: متهمان این پرونده سه بار اقدام به سرقت مسلحانه از طلافروشی‌ها کرده بودند که از این بابت به اتهام محاربه تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند و جمعاً در چهار فقره سرقت مسلحانه اتومبیل مشارکت داشته‌اند و علاوه بر آن بابت مشارکت در تخریب اموال مردم و همچنین تخریب اتومبیل‌هایی که جهت ارتکاب جرم سرقت و فرار از صحنه ربوده‌اند پیگرد قضایی می‌شوند.

وی افزود: دررابطه با آخرین سرقت صورت گرفته از یک طلافروشی در تهرانپارس، متهمان تحت پیگرد قرار گرفتند که برای دو نفر از متهمان، کیفرخواست صادر شده است.

صالحی ادامه داد: متهم ردیف اول پرونده که سرکرده باند و طراح اجرای سرقت‌ها بوده، دارای عنوان اتهامی متعدد مبنی بر محاربه از طریق کشیدن سلاح برای بردن اموال مردم و مشارکت در سرقت‌های مسلحانه اتومبیلی است.

وی تصریح کرد: اعضای این باند با تشکیل تیم‌های چندنفری رعب و وحشت و ناامنی در محل ایجاد می‌کردند که در یک مورد شروع به سرقت مسلحانه با سلاح گرم از یک طلافروشی در شرق تهران کرده بودند؛ اما به علت وجود تجهیزات ضد سرقت، مجبور به فرار از صحنه جرم شدند و طبق مستندات پرونده، در حین فرار، هیچ واهمه‌ای از شلیک مستقیم به مردم، مأموران و صاحبان طلافروشی‌ها نداشتند و اقدامات آن‌ها باعث خوف شدید در بین شهروندان شده بود.

دادستان تهران یادآور شد: سارقان بعد از ناکامی در سومین سرقت از طلافروشی با سرقت یک اتومبیل متواری شده بودند که بعد از دستگیری راننده اتومبیل (متهم ردیف دوم) در یکی از استان‌های غربی کشور، سرکرده باند شناسایی و در حین انتقال سلاح گرم به تهران، به اتفاق متهم ردیف سوم در داخل اتوبوس بین شهری دستگیر شدند و پرونده متهمان متواری در اداره آگاهی مفتوح است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->