رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

اردوغان وعده افزایش رفاه و کاهش تورم در ترکیه را داد

  • کد خبر: ۱۶۶۹۸۰
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۶
اردوغان وعده افزایش رفاه و کاهش تورم در ترکیه را داد
رجب طیب اردوغان که دور روز پیش بار دیگر به عنوان رئیس جمهور ترکیه برگزیده شد، افزایش رفاه عمومی و کاهش تورم را سیاست راهبردی دولت جدید این کشور اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان با بیان اینکه مصمم به اتخاذ اقدامات لازم برای افزایش سطح رفاه عمومی و ممانعت از تاثیر منفی تورم بر زندگی شهروندان است، بر اجرای وعده خود در سامان دادن به اوضاع اقتصادی ترکیه تاکید کرد.

وی که در هفتاد و نهمین مجمع عمومی اتاق‌های بازرگانی و بازار بورس استان‌های مختلف ترکیه در آنکارا صحبت می‌کرد، افزود: در چند سال اخیر، همه حملاتی را که با هدف نابودی اقتصاد ترکیه انجام شده بود، دفع کرده و کشور خود را به بزرگترین محل سرمایه گذاری در تاریخ تبدیل کردیم.

رییس جمهور ترکیه که دو روز پیش به عنوان رییس جمهور جدید برای پنج سال آینده این کشور انتخاب شد، اضافه کرد: تورم بالا را که حدود دو دهه پیش سال‌ها اقتصاد ترکیه را گرفتار کرده بود، کاهش داده و خیال مردم را راحت کردیم و باز هم این کار را خواهیم کرد.

وی ادامه داد: امیدوارم با کاهش نوسانات در اقتصاد جهانی، ابتکار عمل بیشتر در دولت جدید و توسعه همکاری اقتصادی و تجاری با کشور‌های منطقه از طریق گسترش روابط دیپلماتیک خود، زمینه توسعه و رونق اقتصادی ترکیه را فراهم کنیم.

اردوغان با اشاره به رشد میانگین سالانه ۵.۵ درصدی اقتصاد ترکیه در دو دهه گذشته اظهار داشت: در این مدت درآمد ملی ترکیه از ۲۳۶ میلیارد دلار به یک تریلیون دلار و درآمد سرانه نیز از ۳۶۰۰ دلار به بیش از ۱۰ هزار و ۶۵۰ دلار رسید.

وی افزایش تعداد نیروی شاغل به ۳۲ میلیون نفر، ارتقای میزان صادرات از ۳۶ میلیارد دلار به ۲۵۵ میلیارد دلار و افزایش شمار گردشگران خارجی از ۱۲.۸ میلیون نفر به بیش از ۵۱.۵ میلیون را از جمله توفیقات دولت خود در مدت دو دهه گذشته ذکر کرد.

رییس جمهور ترکیه خواستار همکاری دنیای تجارت، جامعه مدنی و تشکیلات سیاسی با دولت جدید ترکیه برای تحقق هدف «قرن ترکیه» شد و تصریح کرد: ملت ترکیه با حضور ۹۰ درصدی در دو انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی بلوغ دموکراسی خود را نشان داد.

وی با بیان اینکه دولت جدید روند انتخابات و دلایل آن شور و شوق بی سابقه مردم در خیابان را در تمام جوانب ارزیابی و تحلیل خواهد کرد، گفت: در این دوره از انتخابات تلاش برای هدایت سیاست با دست سازمان‌های تروریستی به هدف خود نرسید.

اردوغان، طرح ایده بازگشت به نظام حکومتی پارلمانی در ترکیه را نادرست خواند و افزود: باید بحث نظام قدیم پارلمانی را به طور کامل کنار بگذاریم و از این به بعد روی تکمیل نظام حکومتی ریاست جمهوری که بزرگترین دستاورد سیاست مدنی است، تمرکز کنیم.

وی خواستار توقف توهین و لفاظی تحریک آمیز آغاز شده در فضای رقابت انتخاباتی شد و اظهار کرد: امیدوارم همه احزاب اپوزیسیون در ترکیه اکنون این واقعیت را درک کنند که با اراده ملت که در صندوق رای نمایان شده، درگیر نشوند.

رییس جمهور ترکیه حل مسائل و رفع خسارت ناشی از زلزله زمستان گذشته را از جمله اولویت کاری خود در دوره جدید ریاست جمهوری اعلام کرد و از نصب بیش از ۹۱۰ هزار چادر و بیش از ۱۱۷ هزار کانکس اقامتی در مناق زلزله زده خبر داد.

اردوغان گفت: ساخت نزدیک به ۱۸۰ هزار خانه نیز در مناطق زلزله زده آغاز شده است.

وی خسارت ۱۰۴ میلیارد دلاری زلزله برای اقتصاد ترکیه را بسیار سنگین خواند و تصریح کرد: در مجموع ۶۵۰ هزار خانه در مناطق زلزله زده ساخته خواهد شد که ۳۱۹ هزار واحد آن در سال اول تحویل مردم می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->