ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند تبدیل ایران به «هاب تولید واکسن و تحقیقات زیست‌پزشکی منطقه» روزنامه اسرائیلی: هدف از انتقال کمک‌ها به غزه، ساکت کردن جامعه جهانی است کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند
سرخط خبرها

پوتین و اردوغان دیدار خواهند کرد

  • کد خبر: ۱۶۷۱۶۹
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۳
پوتین و اردوغان دیدار خواهند کرد
سخنگوی کاخ کرملین روز چهارشنبه از دیدار رئیس جمهور این کشور با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به گزارش خبرگزاری «اینترفکس»، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت: «ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای وی در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری دیداری دوجانبه در آینده هستند.»

پسکوف در نشست خبری گفت، زمانیکه پوتین به اردوغان بابت پیروزی در انتخابات و انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور ترکیه تماس گرفت و به او تبریک گفت، روسای جمهور بر قصد خود در برگزاری نشست دوجانبه در آینده تاکید کردند. مکان و تاریخ دقیق آن با توجه به هر دو مورد هماهنگ خواهد شد.

 رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه در تماس تلفنی با رجب طیب اردوغان پیروزی وی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه را تبریک گفت. پوتین در پیام خود اظهار داشت: «پیروزی در انتخابات نتیجه طبیعی کار فداکارانه شما به عنوان رئیس جمهوری ترکیه بود و گواه روشنی بر حمایت مردم ترکیه از تلاش‌های شما برای تقویت حاکمیت دولتی و اجرای سیاست خارجی مستقل است.»

رجب طیب اردوغان، در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه توانست اکثریت آرا (بیش از ۵۰ درصد) را بدست بیاورد و رئیس جمهور ترکیه باقی بماند. بر اساس آمار خبرگزاری آناتولی اردوغان توانست ۵۲.۱۲ درصد آرا و قلیچدار اوغلو ۴۷.۸۸ درصد آرا را بدست بیاورد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه شامگاه دوشنبه در تماس تلفنی با «رجب طیب اردوغان» پیروزی وی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه را تبریک گفت. رئیس جمهور روسیه در پیام خود به اردوغان گفت: «ما از مشارکت شما در تقویت روابط دوستانه روسیه و ترکیه و همکاری‌های متقابل سودمند در زمینه‌های مختلف بسیار قدردانی می‌کنیم.»

پوتین گفت که به پروژه‌های مشترکی مانند نیروگاه هسته‌ای «آکویو» ترکیه که توسط «روس اتم» ساخته می‌شود، اهمیت زیادی قائل است.

ترکیه و روسیه ساخت این نیروگاه را در سال ۲۰۱۹ در بحبوحه نگرانی‌ها در مورد پیامد‌های بالقوه مخرب زیست محیطی این نیروگاه آغاز کردند. هدف آکویو این است که با راه اندازی چهار رآکتور ۱۲۰۰ مگاواتی، ۱۰ درصد انرژی مورد نیاز ترکیه را تامین کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->