ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: تورم کنونی نرخ مسکن غیرقابل قبول است

  • کد خبر: ۱۶۷۲۹۳
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳
آیت‌الله علم‌الهدی: تورم کنونی نرخ مسکن غیرقابل قبول است
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: اجاره‌هایی که روز به روز افزایش پیدا می‌کند، نه‌فقط مناطق مرفه‎نشین بلکه حتی پهنه‌های پیرامونی را هم درگیر کرده و این نشان می‌دهد که مسئله در برنامه و طرح بلندمدت نیست بلکه باید به قید فوریت، تکانه‌ای در مسئله مسکن ایجاد شود که تحت تأثیر این شوک، قیمت در بازار کاهش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدرضا موسوی‌نیا، مدیرکل و جمعی از معاونان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خراسان رضوی که ظهر امروز به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر اینکه امروز اولویت اصلی شهر امام رضا(ع)، حاشیه شهر است، اظهار کرد: اولویت‌ها را در نظر بگیرید. اجاره‌هایی که روز به روز افزایش پیدا می‌کند، نه‌فقط مناطق مرفه نشین بلکه حتی پهنه‌های پیرامونی را هم درگیر کرده و این نشان می‌دهد که مسئله در برنامه و طرح بلندمدت نیست بلکه باید به قید فوریت، تکانه‌ای در مسئله مسکن ایجاد شود که تحت تأثیر این شوک، قیمت در بازار کاهش پیدا کند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه حاشیه شهر، باید از تشکل‌های مردمی و فعالان حاشیه شهر که عمدتاً جوان، خوش‌فکر و باانگیزه هستند، کمک بگیرید و از نقطه آغاز تا نقطه کمال، جریان را به‌صورت مردم‌پایه مدیریت کنید. اصلاح مسیرهای نادرست حاشیه شهر در گرو اصلاح نظام ساخت‌وساز مسکن است که مدت‌هاست این مناطق را به خود درگیر کرده و بهبود شرایط در بسیاری از زمینه‌ها را در گرو خود قرار داده است.

در ابتدای این دیدار، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان خراسان رضوی هم به تشریح مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌های پیش رو در زمینه ساخت مسکن برای محرومان و نیازمندان استان و مشهد پرداخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->