کارتال جواب تماس درویش را نداد! درویش مخالف جدی بازگشت گل محمدی برای ارونوف کجا بهتر از پرسپولیس؟ گزینه‌های نهایی ایرانی نیمکت پرسپولیس مشخص شدند؟ کارتال با یک ایمیل جدا می‌شود درویش مخالف بازگشت آل‌کثیر عبدالله آوجی، گزینه ترکیه‌ای پرسپولیس چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند! خط و نشان بارسا برای ویلیامز مخالفت هواداران پرسپولیس با سرمربیگری تارتار هیئت‌مدیره پرسپولیس به دنبال بازگرداندن کارتال شمارش معکوس برای شروع تمرینات استقلال مرتضی منصوریان در جام جهانی دانشگاهی حمله پرسپولیس با اسکادران ایرانی صعود والیبال ایران به رنک ۱۴ دنیا استقلال مربی دارد، بازیکن ندارد ۵ لژیونر ایران در لیست ساپینتو رئیس فدراسیون والیبال: هدف ما لیگ ملت‌ها نیست | پیروزی‌های تیم ملی، تقدیم به شهدای حمله اسرائیل برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط! توافق گزینه پرسپولیس با سپاهان
سرخط خبرها

امیر قلعه نویی ۲۰۲۳ در آرامش مطلق

  • کد خبر: ۱۶۷۴۴۹
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۸
امیر قلعه نویی ۲۰۲۳ در آرامش مطلق
امیر قلعه نویی درحالی کارش را با تیم ملی ایران آغاز کرده که هیچ منتقد سرسختی ندارد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، امیر قلعه نویی در حالی کارش را با تیم ملی آغاز کرده که بر خلاف سال ۲۰۰۶ که با انواع و اقسام انتقاد‌ها مواجه بود و حتی ادبیاتی که او به کار می‌گرفت بار‌ها به تمسخر و بازی گرفته می‌شد، این بار در اوج آرامش کارش را دنبال می‌کند.

می‌توان این طور ادعا کرد که دوره جدید مربیگری امیرقلعه نویی در سال ۲۰۲۳ سرشار از آرامش استقلال و او با عوامل بازدارنده‌ای مواجه نیست و هرگز نمی‌تواند بابت فضایی که در اختیارش قرار گرفته در آینده گله‌ای داشته باشد.  

اوضاع این روز‌های قلعه نویی در تیم ملی به حدی امیدوار کننده است که او در مصاحبه‌ای صراحتا به ماجرای انتقاد‌های تندی که در سال ۲۰۰۶ علیه‌اش مطرح می‌شد اشاره کرده و حال و هوای این روز‌های خود در تیم ملی را هرگز مشابه آن روز‌ها نمی‌داند.

قلعه‌نویی این جملات را به زبان آورده است: «شرایط نسبت به سال ۲۰۰۶ خیلی بهتر است و اصلاً قابل قیاس نیست. شما ببینید همین زمین یک و دو و همین ساختمان پک خودش گویای همه چیز است و در سال ۲۰۰۶ فوتبال ما تعلیق شد و دو گروه سیاسی به جان هم افتادند و حساب و کتاب‌های شخصی خود را با من انجام دادند. در مجموع شرایط نسبت به سال ۲۰۰۶ خیلی بهتر است. هم هیأت رئیسه و همچنین مدیریت فدراسیون خوب هستند و شرایط خوبی را برای تیم‌های ملی رقم زده‌اند. در حال حاضر شرایط بسیار خوبی داریم و در حال پشتوانه‌سازی خوبی برای تیم ملی هستیم، ولی خوب کار زیادی داریم. وضعیت تیم ملی در حال حاضر خیلی بهتر از سال ۲۰۰۶ است شما خودتان همه می‌دانید که در سال ۲۰۰۶ حساب و کتاب‌ها با تیم ملی هم شخصی بود. اما من می‌گویم کاری به این حرف‌ها نداریم اینجا مملکت ما است و باید برای کشورمان کار کنیم ما عاشق کشور و مردم‌مان هستیم و تا زمانی که حضور داریم باید تمام  تلاش خودمان را انجام دهیم.»

این اظهارات نشانه‌هایی مستدل از حس رضایتمندی سرمربی تیم ملی است و حالا این انتظار از او وجود دارد که با توجه به تفاوت‌های فضای فوتبال با آن روز‌ها بتواند در جام ملت‌های آسیا که در کشور قطر برگزار می‌شود به توفیق دست یابد و فوتبال ایران را دست کم به جمع چهار تیم مرحله نهایی سوق دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->