سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی: دولت از نوآوری و تولیدات دانشی حمایت می‌کند رسایی در صحن علنی مجلس: فرزندان عارف و مدنی‌زاده دوتابعیتی هستند + پاسخ رئیس مجلس بیانیه تل‌آویو درخصوص رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران ارجاع گزارش آتش سوزی بیمارستان رشت از سوی مجلس به قوه قضائیه اعتراضات به قوانین ضد مهاجرتی ترامپ به شهر‌های دیگر آمریکا کشیده شد تمجید سرلشکر موسوی از عملیات متهورانه وزارت اطلاعات علیه رژیم صهیونیستی ارتش ۲۰ میلیونی در فضای مجازی بقائی: گزارش اخیر مدیرکل آژانس نشانه بارز رویکرد سیاسی و جهت‌دار کشور‌های اروپایی و آمریکا است سیاست‌های مهاجرتی ترامپ چه تبعاتی از نظر امنیتی دارد؟ نهضت ارتقای کیفیت آموزش هم‌پای مدرسه‌سازی آغاز می‌شود صحن علنی مجلس با بررسی دستورات هفتگی آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: ۵۰ درصد اعتبارات مدرسه سازی را دولت تقبل کرده است + فیلم کشف اسناد همکاری پنهان آژانس با رژیم صهیونیستی جلسه غیرعلنی مجلس با حضور وزیر کشور آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سرنشینان کشتی مادلین به فرودگاه بن‌گوریون منتقل شدند دامنه اعتراضات خیابانی به دالاس و آستین در تگزاس کشیده شد + فیلم زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن
سرخط خبرها

وزارت دفاع: در مسیر قدرت‌افزایی ملت و نظام پیش می‌رویم| فرزندان امام (ره) در صنعت دفاعی به میثاق‌شان عمل کردند

  • کد خبر: ۱۶۷۵۱۶
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
وزارت دفاع: در مسیر قدرت‌افزایی ملت و نظام پیش می‌رویم| فرزندان امام (ره) در صنعت دفاعی به میثاق‌شان عمل کردند
وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با صدور بیانیه‌ای به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) در بیانیه‌ای اعلام کرد: خمینی کبیر عزت از دست رفته و حقوق پایمال شده ملت ایران را برگرداند و این سرزمین را به‌عنوان محور تمدن نوین اسلامی و احیاگر شکوه و عظمت ایران و اسلام مطرح نمود.

به گزارش شهرآرانیوز، متن بیانیه وزارت دفاع بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

۱۴ خرداد یادآور فقدان و فراق بیش از سی و چهار ساله ملت وفادار و قدرشناس ایران از  بنیان‌گذار فقید جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) است. رهبری که همواره تلألو اندیشه‌های ناب، حکیمانه و نورانی متصل به مخازن و معادن علم الهی اش بر جهان اسلام و امت مسلمان می‌تابد و غریو استقلال طلبی، آزادی خواهی، عدالت جویی و حمایت از مستضعفان جهان  در گوش تاریخ، طنین انداز بوده و پژواک آن ترک‌های جدیدی بر استخوان‌های نظام  استکبار جهانی ایجاد کرده است و جهانِ متحیر، نظاره گر شکل گیری نظم جدید جهانی متأثر از مکتب فکری او است.  

امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در میان تعجب و دست پاچگی  قدرت‌های جهان، انقلاب بزرگ قرن را بنا نهاد، نهالی که امروز در قامت درختی تنومند، هیمنه پوشالی و در حال فروپاشی آنان را به چالش می‌کشد و پناهگاه و نقطه امید مظلومان و مستضعفان جهان شده و آسایش را از آنان سلب نموده است.

خمینی کبیر عزت  از دست رفته و حقوق پایمال شده ملت ایران را برگرداند و این سرزمین را به عنوان محور تمدن نوین اسلامی و احیاگر شکوه و عظمت ایران و  اسلام مطرح نمود. وی روح اعتماد به نفس، افتخار، شجاعت، خودباوری و مقاومت را در ملت‌های ستمدیده و آزادگان  جهان  دمید  و امت اسلامی را پس از سال‌ها فترت و غفلت احیا کرد و  اسلام  را  به عنوان قطب مهم قدرت و نقش آفرین به جهانیان معرفی نمود.

اینک فرزندان انقلاب وی، وعده‌هایی که امام شان داده بود را محقق نموده‌اند و با ناو تمام ایرانی دنا، این محصول دانش مهندسان ایرانی به پهنه دریا‌ها و‌ اقیانوس‌ها و با ماهواره بر‌های سیمرغ، ذوالجناح، سفیر و سریر تا ثریا  و با هواپیما‌های کوثر، یاسین و  سیمرغ در آسمان‌ها جولان می‌دهند و با موشک‌های راهبردی خرمشهر، عماد و حاج قاسم برای دشمنان این سرزمین  خط و نشان  می‌کشند تا آوازه خمینی کبیر، بیش از پیش بر ساحت جهان طنین انداز شود.

اگر چه در طول این سال‌ها کینه و حقد دشمنان، منافقان و غافلان علیه ملت مظلوم ایران اسلامی  تداوم داشته، ولی دسیسه آشکار و طرح پیچیده  اخیر آنان با جنگ ترکیبی و  هیاهوی امپراطوری رسانه‌ای با  هدف حمله به اندیشه‌های امام (رض) و سعی در زیر سؤال بردن دستاورد‌های نظام  اسلامی  بار دیگر فرصتی فراهم نموده است تا در اجرای  فرمان جهاد  تبیین، بیش از پیش خدمات امام و انقلاب اسلامی به ایران و جهان بازگو گردد.

در سال‌های فقدان حضرت امام، مقام‌معظم رهبری حضرت آیت العظمی امام خامنه‌ای(مدظله العالی) به عنوان خَلَف صالح و شاگرد ممتاز  امام راحل با رهبری حکیمانه، داهیانه، عزتمندانه و شجاعانه خود التیام بخش این فراق بوده و توانسته است انقلاب اسلامی و میهن عزیزمان را از گردنه‌های صعب العبور به سلامت عبور داده و بر قله‌های افتخار و عزت برساند.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ضمن گرامی‌داشت یاد بنیان‌گذار بزرگ انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و شهدای گلگون کفن میهن اسلامی مان، بار دیگر  با آرمان‌های بلند امام و راه شهیدان و رهبر معظم انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا  امام خامنه‌ای(مد ظله العالی) تجدید بیعت نموده و بر ادامه مسیر آنان و هم چنین تداوم قدرت افزایی ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تأکید می‌نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->