الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

وضعیت عجیب تیم‌های فوتبال مشهدی در لیگ سه

  • کد خبر: ۱۶۷۶۰۴
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۴
وضعیت عجیب تیم‌های فوتبال مشهدی در لیگ سه
برخلاف رقبا به نظر می رسد تیم‌های مشهدی در تعطیلات نیم‌فصل لیگ سه تضعیف شده‌اند.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

گروه ورزش| شهرآرانیوز، نیم‌فصل نخست مرحله دوم لیگ ۳ در حالی تمام شد که هر ۲ تیم مشهدی شریعت و شادکام، به نظر می رسید برای رسیدن به لیگ۲ شانس دارند. 

اما حالا با اخباری که از اردوی این ۲ تیم شنیده می‌شود، فوتبال‌دوستان مشهدی حق دارند که نگران آینده باشند. از اردوی شریعت خبر می رسد همچنان محمد آتی‌ترک علاقه‌ای به بازگشت به تیمش ندارد و به جدایی از این تیم اصرار دارد.

آتی ترک که تیمش را در گام نخست از مرحله اول به مرحله دو لیگ سه رساند، در نیم فصل استعفا کرد و هنوز مشخص نیست شریعت با چه کسی راهی رقابت‌های دور برگشت خواهدشد.

در دیگر تیم مشهدی هم اوضاع بر وفق مراد نیست و برخلاف شایعاتی که نزدیکان شادکام مطرح می کردند، این تیم در نیم‌فصل هیچ بازیکن بازی در بیاری را جذب نکرد و به چند بازیکن گمنام بسنده کرد.

درحالیکه برخی مدعی بودند به خاطر حضور نیکبخت، خیلی از بازیکنان لیگ یکی به مشهد خواهندآمد، اما در عمل چنین اتفاقی رخ نداد و مشهورترین بازیکنانی که با شادکام قرارداد بسته‌اند، عادل سرشار و حمید غلامی هستند.

این دفعه سوم است که حمید غلامی بین تیم‌های مشهدی در ۳ ماه اخیر جابجا می‌شود. او در نیم‌فصل نخست جسته و گریخته در شریعت به میدان می‌رفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->