معاون وزیر خارجه از آخرین وضعیت لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور گزارش داد پزشکیان: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مجدد اجرا می‌شود وزیر اقتصاد: تفاهم با بانک مرکزی برای عملی‌شدن وعده کاهش زمان ترخیص کالا اجرایی خواهد شد عضو کمیسیون اقتصادی: قانون حذف ۴ صفر از پول ملی حسابرسی و بودجه نویسی را تسهیل می کند تاکید سفیر آذربایجان در ایران بر توسعه روابط میان تهران باکو کلیات طرح اصلاح قانون مهریه تصویب شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + فیلم عراقچی: در حال حاضر هیچ امکانی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا وجود ندارد ایران و کنیا تفاهم نامه زیست محیطی امضا خواهند کرد وزیر میراث فرهنگی وارد ریاض شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ۱۶۰ نفر از ۳۰۰ محکوم امنیتی کشور مشمول عفو معیاری شدند قالیباف: در اجرای کالابرگ به شیوه جدید، کاهش مشکل مسکن و ساماندهی درمان مردم در اولویت است احمد الشرع با هدف دیدار ترامپ وارد آمریکا شد عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی، بر ضرورت ادامه گفت‌و‌گو‌ها با افغانستان برای کاهش تنش تأکید کرد اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت خارجه حمله تروریستی به مسجدی در فیض آباد بدخشان را محکوم کرد

  • کد خبر: ۱۶۸۲۵۲
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۶
وزارت خارجه حمله تروریستی به مسجدی در فیض آباد بدخشان را محکوم کرد
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه حمله تروریستی به مراسم فاتحه خوانی مردم در مسجد نبوی فیض آباد در بدخشان افغانستان را محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه حمله تروریستی به مراسم فاتحه خوانی مردم در مسجد نبوی فیض آباد در بدخشان افغانستان را محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود، حملات تروریستی و کور به مردم عادی و شهروندان بیگناه خاصه در اماکن دینی و مذهبی، هیچ نسبتی با آموزه‌های دین مبین اسلام ندارد و محکوم است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از خداوند متعال برای درگذشتگان این واقعه، رحمت و غفران و برای مجروحین شفای عاجل مسئلت کرد.

در انفجاری در یک مسجد در شهر فیض‌آباد مرکز بدخشان واقع در شمال افغانستان ۱۶ تن کشته شدند.

انفجار در مسجد نبوی در زمان مراسم فاتحه نثاراحمد احمدی، معاون و سرپست والی طالبان در بدخشان، در شهر فیض‌آباد رخ داد. او و راننده‌اش روز سه شنبه در حالی که عازم محل کارش بود، در حمله‌ای انتحاری با خودرو حامل مواد منفجره کشته شده‌اند.

گروه داعش مسئولیت این حمله را به عهده گرفت.

معزالدین رئیس اطلاعات وفرهنگ طالبان در بدخشان گفته است که صفی‌الله، فرمانده امنیتی پیشین طالبان در بغلان با شماری دیگر در این مراسم کشته شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->