۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه گزارشگر سازمان ملل: هیچکس حق ندارد برای آینده فلسطینی‌ها تصمیم بگیرد فرانسه کشتار علویان سوریه را محکوم کرد واکنش عراقچی به ادعای ترامپ| نامه‌ای نگرفتیم دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان منهدم شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حزب‌الله به ادعا‌ها علیه این جنبش درباره تحولات سوریه واکنش نشان داد درگیری‌ها در سوریه ادامه دارد| اعدام میدانی غیرنظامیان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) زلنسکی به عربستان می‌رود پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم ادامه پیشروی ارتش روسیه در «کورسک» رهبر انقلاب: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست + فیلم معرفی علی‌اکبر صالحی به عنوان رئیس بنیاد ایران‌شناسی پیغام ایران به روسیه: هرگز با شروط دولت ترامپ وارد مذاکره نمی‌شویم توسعه همکاری‌های دفاعی-امنیتی فیلیپین و کانادا عراقچی: مسئولیت اتفاقات سوریه با ترکیه است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تصویب برنامه ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای تا سال ۲۰۳۰ لهستان به دنبال سلاح هسته‌ای است دولت آلمان خواستار توقف خشونت در سوریه شد تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز تلاش مداوم دولت در تأمین ارز نیازهای ضروری مردم و کالاهای اساسی جولانی برای کنترل اوضاع سوریه ۳۰۰۰ تروریست خارجی استخدام کرد قاتل سابقه‌دار در آمریکا با جوخه آتش اعدام شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حکم فرماندار مشهدمقدس صادر شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کمیسیون‌های تخصصی مجلس میزبان ۱۰ وزیر از دولت خواهند بود
سرخط خبرها

رئیسی: افتتاح تصفیه‌خانه و خط آبرسانی، به مشکلات ۲۰ ساله آب شرب مردم میانه پایان می‌دهد

  • کد خبر: ۱۶۸۳۳۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳
رئیسی: افتتاح تصفیه‌خانه و خط آبرسانی، به مشکلات ۲۰ ساله آب شرب مردم میانه پایان می‌دهد
رئیس‌جمهور تاکید کرد: بهره‌برداری از تصفیه‌خانه و خط آبرسانی به این شهرستان به رنج ۲۰ ساله مردم این منطقه در نبود آب شرب مناسب پایان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی صبح امروز جمعه در ادامه برنامه‌های سفر دوم دولت مردمی به استان آذربایجان شرقی، در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های آب و برق در شهرستان میانه، با بیان اینکه بهره‌برداری از تصفیه‌خانه و خط آبرسانی به این شهرستان به رنج ۲۰ ساله مردم این منطقه در نبود آب شرب مناسب پایان می‌دهد، افزود: در حالی‌که اطراف این منطقه رودخانه‌های متعددی وجود دارد، اما به‌دلیل عدم استفاده درست و مناسب از ظرفیت‌های خدادادی و مدیریت صحیح منابع آبی، مردم میانه سال‌ها دچار مشکل شده بودند که با تکمیل این طرح مهم مشکلات موجود برطرف می‌شود.

رئیس جمهور احداث تصفیه‌خانه میانه به‌دست متخصصان ایرانی را از جمله اقدامات ماندگار در استان آذربایجان شرقی دانست و گفت: با همت، تلاش و پیگیری‌های مسئولان دولت، پیمانکاران و کارگران عزیز در طول یکسال و نیم اخیر به میزان ۲۰ سال گذشته برای این پروژه کار صورت گرفته که شایسته قدردانی است.

رئیسی بهره‌برداری از مرکز دیسپاچینگ برق شمال غرب کشور را نیز از دیگر اقدامات مهم دولت در مدیریت انرژی عنوان کرد و نقش این مرکز در تبادل برق با کشور‌های همسایه را حائز اهمیت دانست.

پیش از سخنان رئیس جمهور، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو ضمن ارائه گزارشی از مصوبات سفر قبلی دولت به استان آذربایجان شرقی در حوزه آب و برق گفت: در دور اول سفر استانی دولت ۲۲ مصوبه در حوزه آب و برق با اعتباری بالغ بر ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به تصویب رسید که برای امسال، هزار و ۵۱۴ میلیارد تومان پیش‌بینی شده بود.

وزیر نیرو افزود: همچنین در قالب ۱۱ طرح مصوب در بخش آب، ۴۳ پروژه تعریف شده بود که از این تعداد ۱۸ پروژه به طور کامل اجرا شده و به مرحله افتتاح و بهره‌برداری رسیده و الباقی پروژه‌ها تقریباً مطابق برنامه زمان‌بندی و چه بسا سریع‌تر در حال اجرا است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->