۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو آموزش ضمن خدمت معلمان و مدیران در تابستان تکمیل می‌شود مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی تا هفته دیگر واریز می‌شود دستگیری سارقان سریالی دوچرخه و  لوازم خودرو در  عملیات‌های پلیس مشهد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۷۰ مدرسه جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟ ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند گیرگردن غذا از علائم هشداردهنده بیماری سرطان مری است
سرخط خبرها

نقشه هولناک مسافرکش قلابی برای زن جوان

  • کد خبر: ۱۶۸۷۱۵
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰
نقشه هولناک مسافرکش قلابی برای زن جوان
مرد مسافرکش نما که با ربودن زنی جوان قصد داشت او را آزار دهد، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اوایل اسفندماه سال قبل به مأموران پلیس تهران خبر رسید رهگذرانی در یکی از خیابان‌های شهر پیکر زنی زخمی را برای درمان به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

با اعلام این خبر، تیمی از مأموران راهی بیمارستان شدند و دریافتند زن جوان تحت درمان قرار دارد. نخستین بررسی‌های مأموران نشان داد زن زخمی ساعتی قبل خودش را از داخل خودروی در حال حرکتی به پایین پرت می‌کند و زخمی و نیمه بیهوش می‌شود.

تحقیقات درباره این حادثه ادامه داشت تا اینکه یک روز بعد زن جوان پس از بهبودی نسبی درباره حادثه به مأموران پلیس گفت: «من کارمند اداری شرکتی در یکی از خیابان‌های غربی تهران هستم. روز حادثه از محل کارم بیرون آمدم و داخل خیابان منتظر تاکسی بودم تا به خانه بروم. خودروی پرایدی کنارم توقف کرد و راننده آن مدعی شد مسافرکش است و من هم پس از گفتن مسیر در صندلی جلوی خودرو نشستم. راننده که مرد جوانی بود به راه افتاد، اما پس از طی مسافتی تغییر مسیر داد. به او اعتراض کردم و مرد جوان هم مدعی شد به خاطر ترافیک مسیرش را تغییر داده است. به راننده مشکوک شدم و با داد و فریاد خواستم خودرو را متوقف کند، اما او سرعتش را زیاد کرد و به داخل کوچه‌ای خلوت پیچید.

راننده در خودرو را قفل کرده بود، به‌طوری‌که من از داخل نمی‌توانستم در را باز کنم. او تصمیم داشت مرا برباید و مورد آزار و اذیت قرار دهد که با او درگیر شدم. مرد جوان با شئی سنگینی ضربات محکمی به سرم زد و من هم نیمه‌بی‌هوش شدم. پس از این او مرا از داخل خودرو به پایین پرت کرد و با سرقت کیفم که تلفن همراه و کارت‌های عابربانک و پول‌هایم داخل آن بود به سرعت از محل گریخت. پس از آن رهگذران رسیدند و مرا برای درمان به بیمارستان منتقل کردند.»

با شکایت زن جوان، پرونده به دستور قاضی غلامحسین صادق‌زاده، بازپرس شعبه هفتم دادسرای امور جنایی تهران برای بررسی و شناسایی متهم در اختیار تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. بررسی‌های مأموران حکایت از آن داشت متهم پس از آدم‌ربایی هیچ سرنخی از خود به جا نگذاشته است. از سوی دیگر مأموران متوجه شدند متهم از کارت‌های عابر شاکی پولی برداشت نکرده و تلفن همراه شاکی هم همچنان خاموش است.

چند روز قبل در حالی که تحقیقات برای شناسایی مرد آدم‌ربا همچنان ادامه داشت، کارآگاهان پلیس آگاهی فهمیدند تلفن همراه زن جوان فعال شده است. بررسی‌ها نشان داد تلفن همراه شاکی در اختیار زن جوانی به نام فریباست. بدین ترتیب فریبا برای تحقیق به اداره پلیس احضار شد.

وی در ادعایی گفت: «چند روز قبل تولدم بود و دوستان و بستگانم برایم جشن گرفته بودند. هر کدام از اعضای خانواده کادویی خریده بودند و این تلفن همراه را هم برادرم به نام ستار به عنوان کادوی جشن تولد به من هدیه داد. من خبر نداشتم تلفن همراه سرقتی است و فکر می‌کردم برادرم خریده است.»

با اعتراف زن جوان، مأموران پلیس ستار را بازداشت و به اداره پلیس منتقل کردند. متهم در بازجویی‌ها جرم خود را انکار کرد، اما صبح دیروز وقتی با شاکی مواجه شد، ادعای عجیبی را مطرح کرد. وی گفت: من برادری به نام سیروس دارم که چند سالی از من کوچک‌تر است. او خیلی شبیه من است، احتمال می‌دهم او زن جوان را ربوده باشد، چون چند روز قبل وقتی می‌خواستم برای جشن تولد خواهرم کادو بخرم، سیروس تلفن همراه را به من داد و گفت به خواهرمان کادو بدهم.

متهم در حالی که از سوی شاکی شناسایی شده بود، برای ادامه تحقیقات و روشن شدن صحت و سقم ادعایش در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. از سوی دیگر بازپرس دستور احضار برادر متهم را صادر کرد تا با بازجویی از وی زوایای پنهان حادثه برملا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->