انتصاب جدید در آمریکا: مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نماینده چابهار: چگونه در برابر مرغ ۱۰۰ هزار تومانی سکوت کردیم؟| چابهار هفته‌ای یک روز آب دارد

  • کد خبر: ۱۶۸۹۲۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷
نماینده چابهار: چگونه در برابر مرغ ۱۰۰ هزار تومانی سکوت کردیم؟| چابهار هفته‌ای یک روز آب دارد
نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس گفت: روزی از همین تریبون مرغ ۲۵ هزار تومانی را نشان ناتوانی مدیران دولت وقت می‌دانستیم حالا چگونه در برابر مرغ ۱۰۰ هزار تومانی سکوت کردیم؟

به گزارش شهرآرانیوز، معین‌الدین سعیدی در جلسه علنی امروز و طی نطق میان دستور ضمن آرزوی طول عمر برای مقام معظم رهبری گفت: آزمایش موشک فتاح نشان دهنده توانمندی فرزندان ملت است و دشمنان بدانند راه حاج قاسم ادامه دارد.

وی افزود: بار‌ها و بار‌ها از این تریبون درد‌های بی پایان مردم استان سیستان و بلوچستان گفتم، اما امروز می‌خواهم از جذابترین و بکر‌ترین سواحل آن بگویم از مناظر طبیعی سواحل مکران، کوه‌های مینیاتوری چابهار، تالاب لیپار با رنگ‌های سحرآمیزش و بندر گواتر، ساحل درک، صخره‌های جلبک‌پوش، دشت کهیر، تالاب لیپار، نیک شهر و قصر قند و از بزرگی مردمی که رنج بسیار تحمل می‌کنند، اما خم به ابرو نمی‌آورند و از محضر زنان و مردان دشتیاری بزرگ و کهیر می‌توان درس انسانیت و نوع دوستی آموخت و این مردم شایسته خدمات بیشتر هستند.

نماینده مردم چابهار، نیک‌شهر، کنارک و قصرقند در مجلس ادامه داد: از تلاش‌های بخش‌های مختلف نظام برایی آبرسانی و توسعه بازارچه‌های مرزی تشکر می‌کنم، اما هنوز در چابهار به عنوان نقطه قانونی مکران در کنار اقیانوس مردم هفته‌ای یک روز آب دارند و مردم روستا‌ها از آب سقایی هم محروم هستند و ۵۸ روستای بخش مرکزی چابهار شاخص صفر درصدی دسترسی به آب شرب را تجربه می‌کنند.

وی  خطاب به وزیر نیرو گفت: تکمیل پروژه‌های آبرسانی و سد‌های منطقه نظیر ۱۸ روستایی سدخیرآباد نیک شهر و اصلاح تعرفه‌های آب و برق در نیک شهر و قصرقند ضرورت دارد.

سعیدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با انتقاد از وضعیت بهداشت و درمان منطقه گفت: در ارتباط با فاجعه تلخ هفته گذشته در قتلگاه بیمارستان چابهار و نوزادان سیستان و بلوچستانی از وزیر بهداشت می‌خواهم ضمن برخورد با متخلفان اقدام عاجل برای تکمیل بیمارستان انجام دهند.

سعیدی تصریح کرد: در دولت قبل که همه چیز را به کدخدا گره زده بود شاهد کاهش ارزش پول ملی بودیم، اما در این دولت هم تورم کالا‌های اساسی سفره مردم را کوچک کرده و روزی از همین تریبون مرغ ۲۵ هزار تومانی را نشان ناتوانی مدیران دولت وقت می‌دانستیم حالا چگونه در برابر مرغ ۱۰۰ هزار تومانی سکوت کردیم؟ یک سوم سرانه مصرف گوشت سفید در کشور کاهش یافته و مسئولان دولتی از شگفت زدگی مقامات خارجی از سرعت قطار اقتصاد دم می‌زنند، اما کاش از  مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند و روستا‌ها سوال می‌کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->