۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

دولت لایحه‌ دائمی‌کردن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را به مجلس ارائه کند

  • کد خبر: ۱۶۸۹۲۶
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
دولت لایحه‌ دائمی‌کردن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را به مجلس ارائه کند
نماینده مردم دهلران در مجلس از دولت خواست تا برای دائمی کردن همسان سازی حقوق بازنشستگان سریعاً لایحه‌ای به مجلس ارسال کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بهزاد علیزاده در نشست علنی امروز (دوشنبه ۲۲ خردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: لازم می‌دانم از عنایت مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشکر کنم، امیدوارم همه بتوانیم در ادامه راه و در مدت باقیمانده گام‌های موثر و مثبت در جهت رفع مشکلات مردم و کشور برداریم.

نماینده مردم دهلران، دره شهر در مجلس خطاب به رئیس جمهور بیان کرد: در آستانه آغاز سال سوم فعالیت دولت هستیم، متاسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی، گرفتاری‌های مردم در حوزه معیشت هر روز بیشتر و بیشتر می‌شود. آقای رئیس جمهور، مردم از گرانی لحظه‌ای بی حد و اندازه و غیرقابل مهار کالا‌ها و خدمات و مایحتاج روزانه خود کلافه شده اند. سوال مردم این است این روند تا کی و تا کجا ادامه خواهد داشت و آیا دولت اساساً برای مهار و کنترل این شرایط برنامه‌ای دارد؟ آقای رئیس جمهور مردم انتظار دارند دولت برای ساماندهی موضوعات اقتصادی کشور به فوریت چاره اندیشی کند.

این نماینده مردم در مجلس همچنین به دولت درخصوص عدم استمهال تسهیلات کشاورزی و دامداری تذکر داده و افزود: آقای رئیس جمهور از سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی بخواهید تا نسبت به تامین منابع و اقدام بانک‌های عامل برای تعیین تکلیف تمدید تسهیلات کشاورزی و دامداری اقدام فوری انجام دهد.

وی به دولت برای تعیین تکلیف بهای گندم و نحوه پرداخت آن تذکر داد و تصریح کرد: تعیین قیمت ۱۵ هزار تومان برای خرید گندم نه منصفانه و نه منطقی است. انتظار می‌رود دولت درخصوص افزایش قیمت اقدام کند.

علیزاده ادامه داد: در مورد پرداخت بهای گندم متاسفانه مطالبات کشاورزان به موقع پرداخت نمی‌شود و آنچه پرداخت می‌شود نیز براساس قیمت سال گذشته است که انتظار می‌رود دولت سریعاً تعیین تکلیف کند.

این نماینده مردم در مجلس همچنین به دولت و دستگاه‌های ذیربط درخصوص مطالبات بازنشستگان تذکر داد و گفت: دائمی کردن همسان سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات اصلی این عزیزان است که لازم است دولت سریعاً لایحه‌ای در این زمینه به مجلس ارسال کند. تسری قانون رتبه بندی به معلمان بازنشسته و ماده ۱۱۲ درخصوص مناطق جنگی به بازنشستگان این مناطق از دیگر موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: از سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری و استخدامی درخواست می‌کنم موضوع فوق العاده خاص فرهنگیان، کارکنان وزارت کشور و جهاد کشاورزی را حل و فصل کند، از هیات رئیسه مجلس انتظار می‌رود درخصوص تعیین تکلیف طرح ساماندهی کارکنان اقدام فوری و عاجل به عمل آورد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم به وزیر کشور تذکر داد و گفت: مردم مرزدار و ولایتمدار شهرستان ویژه دهلران از بلاتکلیفی مرز رسمی چیلات خسته شده اند و شدیداً ناراضی هستند، از جنابعالی انتظار می‌رود درخصوص رفع موانع موجود و گشایش این مرز برای اربعین سال جاری اقدام نمایید. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->