ساعت و تاریخ بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال حذفی| آنجلوتی جبران می‌کند؟ چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید
سرخط خبرها

عبدی به دنبال بلیط پرتغال

  • کد خبر: ۱۶۸۹۷۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۱
عبدی به دنبال بلیط پرتغال
باشگاه چاوز پرتغال مثل فصل قبل به دنبال جذب مهاجم جوان پرسپولیس است.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته‌های پایانی لیگ بیست‌ویک بود که خبر‌ها در مورد تمایل یک باشگاه پرتغالی به جذب مهدی عبدی بالا گرفت. در آن مقطع مهدی عبدی در پرسپولیس ماندگار شد تا در لیگ ۲۱ وضعیت بهتری پیدا کند. هرچند او در لیگ ۲۱ کمتر به بازی گرفته شد، اما درنهایت با به ثمر رساندن ۹ گل، بهترین گل‌زن سرخ‌پوشان تهرانی شناخته شد.
پس از پایان لیگ ۲۱ نیز باشگاه پرتغالی همچنان خواهان جذب عبدی بود، اما عبدی باز هم به این پیشنهاد پاسخ منفی داد. در لیگ ۲۲ کمتر از همیشه به این مهاجم جوان بازی رسید تا زمزمه‌ها در مورد جدایی او در نیم فصل به اوج برسد.
باشگاه چاوز در نیم‌فصل لیگ گذشته، به شکل رسمی در نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس خواهان جذب مهدی عبدی شد، اما نه یحیی گل‌محمدی اجازه این انتقال را صادر کرد و نه خود عبدی تمایلی به رفتن داشت. جالب این‌که این صبوری درنهایت نتیجه داد و عبدی در هفته‌های پایانی لیگ نه تنها جایگاه خوبی در ترکیب پیدا کرد بلکه ابتدا به شکل بازیکن ثابت و در ادامه به عنوان جانشین عیسی آل‌کثیر در دبل جام پرسپولیس نقش خوبی ایفا کرد.
حال با پایان لیگ ۲۲ گویا این باشگاه پرتغالی دست‌بردار نیست و طبق خبر‌های دریافتی این باشگاه پرتغالی با ارسال نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس بار دیگر خواهان مهدی عبدی شده است. باشگاه چاوز تمام تلاش خود را برای جذب مهدی عبدی به کار گرفته و امیدوار است رضایتنامه قرضی یا دائمی مهدی عبدی را از باشگاه پرسپولیس دریافت کند.
باید منتظر بود و دید با توجه به این که عبدی هنوز با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد، یحیی گل‌محمدی با جدایی او موافقت خواهد کرد یا نه.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->