اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون وزیر راه و شهرسازی: پهنه کشور را باید به کارگاه ساختمانی تبدیل کنیم

  • کد خبر: ۱۶۹۲۰۱
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۶
معاون وزیر راه و شهرسازی: پهنه کشور را باید به کارگاه ساختمانی تبدیل کنیم
معاون مسکن و وزارت راه و شهرسازی گفت: به استان‌ها ابلاغ کردیم در زمینه ساخت‌و‌ساز اولویت بر این است که مردم خودشان‌ مدیریت ساخت را به‌عهده بگیرند. باید پهنه کشور را به کارگاه ساختمانی تبدیل کنیم.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، هادی عباسی، معاون مسکن و وزارت راه و شهرسازی، با حضور در بیست‌وچهارمین نمایشگاه صنعت ساختمان مشهد در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: ما به‌صورت ماهانه پروژه‌هایی را بهره‌برداری می‌کنیم که فقط به یک زمان خاص محدود نشده است و مسلما یک فرایند ادامه‌دار است. در واقع کل پهنه کشور در تمام شهرها و روستاها باید به کارگاه ساختمانی تبدیل شود و ترجیحا این پروژه‌ها باید به‌صورت مردمی باشد.

 

عباسی تصریح کرد: باید بستر و تسهیلات ساخت و آماده‌سازی زیربنایی و روبنایی را در اختیار مردم قرار دهیم تا خود مردم از طریق مجریان ذی‌صلاح مدیریت ساخت را به‌عهده بگیرند.

 

وی با بیان اینکه ما مردمی‌سازی نهضت ملی مسکن را در دستورکار داریم، افزود: به استان‌ها ابلاغ کردیم که اولویت بر این است مردم خودشان مدیریت ساخت را به‌عهده بگیرند.

 

این مسئول کشوری در ادامه گفت: برگزاری نمایشگاه‌هایی در حوزه صنعت ساختمان توانمندی‌های داخلی را نشان می‌دهد و باعث می‌شود فعالان صنف و فعالان صنعت ساختمان از توانمندی‌های کشور و آخرین محصولات روز کشور اطلاع پیدا کنند و این تبادل اطلاعات و رقابت در تولید مصالح، قطعا به کاهش هزینه در بخش مسکن کمک می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->