جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی: تجربه ملت ایران نشان داده تنها راه مقابله با دشمن، ایستادگی است

  • کد خبر: ۱۶۹۲۰۲
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۶
رئیسی: تجربه ملت ایران نشان داده تنها راه مقابله با دشمن، ایستادگی است
رئیس‌جمهور در جمع نخبگان و دانشجویان ونزوئلایی گفت: تجربه ملت ایران نشان داده تنها راه مقابله با دشمن، ایستادگی و مقاومت است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در جمع نخبگان و دانشجویان ونزوئلایی گفت: این تفکر که با تسلیم شدن در مقابل دشمن،‌ او عقب‌نشینی می‌کند کاملا غلط است.

وی افزود: در مقابل دشمنی که قصد کرده تمام منافع مادی و معنوی ملت‌ها را غارت کند نباید تسلیم شد.

رئیسی تاکید کرد: تجربه ملت ایران نشان داده تنها راه مقابله با دشمن، ایستادگی و مقاومت است.

رئیس جمهور با بیان اینکه نظم جهانی حاکم بر دنیا، نظمی است که نظام سلطه خواهان آن است، یادآور شد: این نظم فقط به دنبال سلطه‌طلبی بر کشورهای دنیاست. آن‌ها معتقدند ذخایر مادی تمام دنیا باید در مسیر اهداف آن‌ها به کار گرفته‌شود.

وی تصریح کرد: سخنان ترامپ به خوبی نشان داد که نظام استکبار به دنبال چیست. او گفت ما چرا باید برای خرید نفت به ونزوئلا پول پرداخت کنیم؟ آمریکا با به هم ریختن ونزوئلا به دنبال غارت نفت این کشور است.

رئیسی اظهار کرد: دو شرط اساسی برای پیروزی یک ملت؛ یک اتکا به خدا و اعتماد به داشته‎های خود این ملت می‌تواند در مقابل سختی‌ها به پیروزی برسد. باید برای قوی شدن در همه زمینه‌ها تلاش کرد.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها اولین ناقضان حقوق بشر هستند اما دیگران را محکوم به این کار می‌کنند. پیدا شدن اجساد در کانادا یکی از جلوه‌های تلاش نظام اسکتباری علیه حقوق بشر است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با هرگونه جنگ و مداخله نظامی مخالف است، گفت: هر کشوری که بخواهد مستقل زندگی بکند، نظام سلطه او را تحریم و تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: نظام سلطه در امور داخلی کشورهای مستقل دخالت می‌کند نمونه آن را مردم بزرگ ونزوئلا دیدند که آمریکایی‌ها چگونه می‌خواستند در سرنوشت آنها دخالت کنند.

رئیسی با بیان اینکه در نظم جدید به جای دلار، ارزهای ملی برای تبادل کالا باید مورد توجه قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: باید در جهت فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری شود ما توافق کردیم برای همکاری فناوری‌های نوین بین دو کشور ایران و ونزوئلا دفتر فناوری‌ها در کاراکاس تاسیس شود.

منبع: فارس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->