فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا
سرخط خبرها

مشاور امنیت ملی‌ بایدن راهی ژاپن شد

  • کد خبر: ۱۶۹۳۱۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷
مشاور امنیت ملی‌ بایدن راهی ژاپن شد
مشاور امنیت ملی کاخ سفید به دستور جو بایدن به شهر توکیو می‌رود تا با همتایانش از سه کشور آسیایی ژاپن، فیلیپین و کره جنوبی مذاکره کند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، شورای امنیت ملی کاخ سفید در بیانیه‌ای روز سه شنبه گفت، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی دولت آمریکا قرار است در "اولین نشست سه جانبه مشاوران امنیت ملی آمریکا-ژاپن-فیلیپین شرکت کند."

کاخ سفید جزئیات چندانی در خصوص سفر  دو روزه سالیوان به توکیو که از روز پنجشنبه شروع می‌شود ارائه نکرده اما گفت،  او به همراه همتایانش "درباره راه‌های تعمیق همکاری در خصوص برخی مسائل مهم جهانی و منطقه‌ای به بحث خواهد پرداخت."

سفر سالیوان به توکیو پس از آن اعلام می‌شود که کشتی های گارد ساحلی آمریکا، ژاپن و فیلیپین در اوایل ماه جاری میلادی به برگزاری مانورهای اجرای قانون در آب های نزدیک دریای چین جنوبی پرداختند. واشنگتن تلاشش‌ برای تقویت ائتلافها در آسیا در بحبوحه رقابت هر چه شدیدترش با چین را افزایش داده است.

کاخ سفید سفر سالیوان را بعد از آن تایید کرد بایدن در مراسمی با حضور روسای هیات‌های دیپلماتیک آمریکا در روز سه‌شنبه در کاخ سفید، فاش کرد رام امانوئل، سفیر ایالات متحده در ژاپن، به دلیل آماده شدن برای سفر سالیوان غیبت دارد.

روابط آمریکا و چین در طول دوران ریاست جمهوری بایدن متشنج بوده است. این تشنج بعد از سفر مناقشه برانگیز سال گذشته میلادی نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان و اجرای رزمایشهای از سوی چین در اطراف تایوان در پاسخ به آن بیشتر شد. همچنین اوایل سال جاری میلادی سرنگونی یک بالون چینی توسط جنگنده‌های آمریکایی بعد از گشت زنی این بالون در حریم هوایی ایالات متحده روابط واشنگتن با چین را بیشتر تیره ساخت. پکن همچنین از سفر تسای اینگ ون، رئیس جمهور تایوان در ماه آوریل به آمریکا و دیدارش با کوین مک کارتی، رئیس مجلس نمایندگان این کشور خشمگین شد.

روز شنبه، کاخ سفید ادعا کرد، چین از مدتی قبل یک پایگاه جاسوسی در کوبا راه اندازی کرده و این پایگاه در سال ۲۰۱۹ در ضمن نظاره گری دولت ترامپ ارتقا یافته است.

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه گفت، دولت ترامپ به اطلاعات درباره عملیات های جاسوسی چین همان قدر دسترسی داشته که دولت بایدن به آنها دارد.

مقام‌های دولت سابق ترامپ، از جمله جان راتکلیف، مدیر اسبق اطلاعات ملی آمریکا و جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق، با این ادعا که پایگاه جاسوسی چین در کوبا در ضمن نظاره گر بودن آنها ارتقا یافته مخالفت کردند.

مقامهای آمریکایی که روز جمعه نامشان را فاش نکردند گفتند، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا قرار است در تاریخ ۱۸ ژوئن سفری به چین داشته باشد تا در این سفر با مقام‌های ارشد چینی دیدار کند.  بلینکن قرار بود ابتدا در ماه فوریه به چین سفر کند اما این سفر بعد از حادثه بالون جاسوسی چینی لغو شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->