موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

غزاله حسینی: تغییرات در فدراسیون، شرایط بهتری را ایجاد کرده است

  • کد خبر: ۱۶۹۵۹۸
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۳
غزاله حسینی: تغییرات در فدراسیون، شرایط بهتری را ایجاد کرده است
بانوی وزنه‌بردار خراسانی گفت: خوشبختانه پس از تغییرات در کادر فنی، فدراسیون و هیات استان شرایط بهتری نسب به گذشته حاکم است.

غزاله حسینی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص آغاز مسیر ورزشی خود، اظهار کرد: به همراه خواهرم سال ۹۶ که وزنه‌برداری بانوان آغاز شد فعالیت خود را شروع کردیم و در ۴ مسابقه کشوری حاضر شدیم. 

این بانوی وزنه‌بردار ۱۷ ساله خراسانی سال ۹۷ در مسابقات کشوری که در سنندج برگزار شد مدال نقره را کسب کرد و در سال ۹۸ قهرمان کشور شد. 

حسینی در مسابقات کشوری ۱۶ تا۱۷ سال ۱۴۰۱ که در خرم‌آباد برگزار شد موفق به کسب مدال طلا شد و در اسفند همان سال مدال نقره را کسب کرد.

حسینی مدال نقره دو ضرب مسابقات جهانی را در کارنامه خود دارد و در یک ضرب مقام ششم جهان را کسب کرده است.

این بانوی وزنه‌بردار خراسانی شرایط فعلی تیم ملی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: از ششم خرداد ماه اردوی تیم ملی برای مسابقات جوانان و نوجوانان آسیا آغاز شده است. خوشبختانه پس از تغییرات در کادر فنی، فدراسیون و هیات استان شرایط بهتری نسب به گذشته حاکم است. 

حسینی در ادامه عنوان کرد: حسین‌زاده در راس هیات وزنه‌برداری استان بد نبود اما خیلی خوب هم نبود. با حضور عظیم‌خوانی شرایط بهتری حاکم است. 

وی در خصوص حمایت‌های صورت گرفته از سمت متولیان ورزش استان گفت: زمانی که از عربستان برگشتیم با استقبال و تقدیر خیلی خوب شورای شهر مشهد مواجه شدیم.

این بانوی وزنه‌بردار خراسانی در خصوص حواشی اخیر مهاجرتش، عنوان کرد: همه گمان کردند که مهاجرت کردیم اما صرفا یک سفر تفریحی بود اما در حال حاضر قصد مهاجرت نداریم چرا که جای خوبی در تیم ملی داریم. 

حسینی شرایط وزنه‌برداری بانوان استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر شرایط بهتری حاکم است. مسابقات برگزار می‌شود و بانوان خراسانی در میادین بین‌المللی حاضر می‌شوند، می‌توان گفت طی دو سال آینده شرایط بانوان بسیار بهتر خواهد بود چرا که حمایت‌های هیات افزایش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->