رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو برگزاری جشنواره نور در ایام نوروز ۱۴۰۴ در عرصه میدان شهدای مشهد رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار رنگ‌وبوی معنویت گرفته است مانور خدمت به زائران نوروزی در مشهد و خراسان رضوی برگزار می‌شود شهردار مشهد مقدس: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته خواهیم داشت + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد + فیلم حمایت ویژه شهرداری مشهد از تشکل‌های قرآنی برای نخستین بار
سرخط خبرها

بوستان بانوان کوهسنگی مشهد به‌زودی در اختیار بانوان قرار می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۶۹۰۸۵
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
  • ۲
بوستان بانوان کوهسنگی مشهد به‌زودی در اختیار بانوان قرار می‌گیرد
نایب‌رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از اولین پارک‌ها در دوره ششم، بوستان بانوان کوهسنگی با یک هکتار فضاست که در آخرین مراحل ساخت خود به سر می‌برد و امیدواریم در آینده نزدیک در اختیار بانوان قرار بگیرد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان‌عسکری در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد از بوستان بانوان کوهسنگی، اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد توسعه فضای سبز و فضاسازی برای استفاده قشر‌های مختلف‌ جامعه و ایجاد فضایی همراه با آرامش و رفاه است.

وی افزود: در ابتدای آغاز به کار شورای شهر دستورالعملی مبنی بر ایجاد فضای ویژه بانوان در بوستان‌های بیش از پنج هکتار مصوب شد تا بانوان بتوانند فضای اختصاصی با رعایت مسائل شرعی و عدم اشرافیت به محیط بیرون داشته باشند و با آرامشی ویژه‌ از فرصت حضور در طبیعت، فضای سبز و پارک استفاه کنند.

نایب‌رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: یکی از اولین بوستان‌ها در دوره ششم، پارک بانوان کوهسنگی با یک هکتار فضاست که در آخرین مراحل ساخت خود به سر می‌برد و امیدواریم در آینده نزدیک در اختیار بانوان قرار بگیرد.

طهوریان‌عسکری گفت: تلاش ما افزایش بوستان‌های بانوان است تا بانوان در فضای شهر در حوزه ورزش و خدمات رفاهی استفاده بیشتری از امکانات شهری ببرند.

لزوم ایجاد کاربری‌ها و امکانات متنوع در سایت‌ها و بوستان‌های ویژه بانوان

همچنین رئیس کمیسیون عمران، حمل‌و‌نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: برخی کاربری‌ها همچون فضای گفت‌وگو و استراحت می‌تواند در فضا‌های عمومی نیز در اختیار بانوان قرار بگیرد؛ بنابراین در سایت‌ها و پارک‌های بانوان باید به‌دنبال ایجاد کاربری‌های خاص بانوان باشیم.

ایمان فرهمندی اظهار کرد: یکی از سیاست‌هایی که در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد به جد مورد توجه قرار دارد، توسعه زیرساخت‌های ویژه بانوان در‌ شهر است تا به این وسیله بانوان و دختران مشهدی از امکانات شهری بهتر استفاده کنند.

وی افزود: توسعه بوستان‌ها و سایت‌های ویژه بانوان، یکی از کار‌های انجام‌شده براساس این رویکرد است و سایت پارک کوهسنگی اولین نمونه اجرایی است که عملیات اجرایی آن از سال گذشته آغاز شده‌ و اکنون در مراحل پایانی عملیات عمرانی است و به‌زودی در اختیار بانوان قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌و‌نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: در بازدید امروز اصلاحاتی در دستور‌کار گرفته و چون این فضا اولین سایت بانوان است، تجربیات خوبی را در اختیار ما قرار داده است و باتوجه‌به وسعت کم باید در سایت‌های بعدی از فضا‌های بزرگ‌تر استفاده کنیم و کاربری‌های خاص بانوان نیز در این سایت‌ها فراهم شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۷
0
0
آره مسخره بازی فقط کارای شما،کم کم از این کار میکنین،بعد تا چند سال دیگه مثل طالبان خانوم ها رو به پارک های عادی نمیدین،شماها که پارک بانوان درست کردین فکر اونا نیستین که فکر جدا سازی زن ومردین.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۷
0
0
فقط دارید با این کارتون خانواده ها رو از هم جدا میکنید،یه مشت بی سواد شدن به اصطلاح مسئول
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->