استاندار خراسان رضوی: فضاهای گردشگری مشهد باید به نیازهای زائران پاسخ دهند ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیاتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند
سرخط خبرها

نمایندگی دیپلماتیک روسیه در قدس اشغالی دایر می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۹۶۰۶
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۹
نمایندگی دیپلماتیک روسیه در قدس اشغالی دایر می‌شود
سفارت روسیه در رژیم صهیونیستی از قصد این کشور برای دایر کردن نمایندگی دیپلماتیک در قدس اشغالی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سفارت روسیه در تل آویو امروز (جمعه) خبر داد که پس از توافق با شهرداری قدس اشغالی بر سر مالکیت یک قطعه زمین، تصمیم دارد در این شهر نمایندگی دیپلماتیک دایر کند.

به نوشته وبگاه خبری عرب ۴۸، روسیه از دهها سال پیش مالکیت چند ساختمان و یک قطعه زمین از جمله یک کلیسا در قدس اشغالی را از آن خود می‌داند و در این سال‌ها تلاش زیادی برای تصاحب آن‌ها انجام داده است.

سفارت روسیه در تل آویو امروز جمعه اعلام کرد که در خصوص تعیین حدود و ثغور یک قطعه زمین در قدس غربی که متعلق به روسیه است، با شهرداری قدس اشغالی به تفاهم رسیده و ایجاد نمایندگی رسمی دیپلماتیک روسیه در قدس اشغالی نیز جزوی از این تفاهم به شمار می‌رود.

الی کوهن، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز گفت: «افتتاح یک شعبه از سفارت روسیه در اورشلیم یک دستاورد سیاسی و موجب ارتقای جایگاه این شهر است».

او همچنین گفت که مذاکرات میان دولت روسیه و شهرداری قدس اشغالی در خصوص مالکیت یک قطعه زمین تحت نظر وزارت خارجه اسرائیل انجام شده است.

این قطعه زمین در تقاطع خیابان «شاه جرج پنجم» و «معلوت» در بخش غربی قدس اشغالی قرار دارد و سفارت روسیه در تل آویو گفته که این زمین قرار است برای ساخت نمایندگی دیپلماتیک مورد استفاده قرار گیرد.

در بخشی از بیانیه سفارت روسیه آمده است: «تأسیس این نمایندگی کاملاً در خدمت تقویت روابط دوستانه روسیه و اسرائیل است و همچنین تعارضی با سیاست تغییر ناپذیر روسیه برای حل و فصل عادلانه تنش‌ها در منطقه خاورمیانه ندارد».

به گفته دولت مسکو، این زمین در سال ۱۸۸۵ از سوی «الکساندر یاکوفلیف» مسئول کنسولگری امپراتوری روسیه در بیت‌المقدس خریداری شد و در سال ۱۸۹۵ نیز سند آن صادر شد.

اما روسیه و رژیم اسرائیل بر سر ساختمان‌ها و زمین‌های دیگری نیز در قدس اشغالی اختلاف دارند و سال‌هاست که مذاکرات در این خصوص جریان دارد که مهم‌ترین و معروف‌ترین آن‌ها کلیسای «الکساندر نوسکی» است.

دادگاه مرکزی رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی، در اسفند ۱۴۰۰ در حکمی ثبت قطعه‌ زمینی در قدس را که کلیسای تحت مالکیت دولت روسیه به نام «الکساندر نوسکی» بر روی آن بنا شده، لغو کرد؛ این کلسیا برای روسیه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و یکی از مهم‌ترین عبادتگاه‌های کلیسای ارتدوکس روسیه در جهان به شمار می‌آید. کلسیای مذکور در اواخر قرن نوزدهم میلادی بنا شده و به همراه زمین در اسناد حکومت عثمانی به نام «امپراتوری روسیه» به ثبت رسیده است.

مقامات روسیه بارها گفته‌اند که حل و فصل این موضوع تأثیر زیادی بر مسیر روابط میان مسکو و تل آویو دارد.

وبسایت خبری عرب ۴۸ در گزارش خود نوشت که روسیه قصد دارد با دایر کردن دفتر دیپلماتیک در قدس غربی، مسیر اثبات مالکیت خود بر زمین‌ها و ساختمان‌های مورد اختلاف را هموار کرده و از اسرائیل امیتاز بگیرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->