روبیو میزبان نخست‌وزیر لبنان در واشنگتن شد

  • کد خبر: ۴۴۸۵۶۷
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۷
وزیر خارجه آمریکا
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، در واشنگتن با نواف سلام، نخست‌وزیر لبنان، دیدار و درباره مسائل مورد اهتمام دو کشور گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام منابع لبنانی، این ملاقات با هدف بررسی آخرین تحولات سیاسی و هماهنگی‌های دوجانبه میان واشنگتن و بیروت صورت گرفته است.

شبکه ال‌بی‌سی لبنان به نقل از منابعی که نامشان را فاش نکرد مدعی شد که این دو مقام درباره نقشه راهی گفت‌و‌گو کردند که سازوکاری را برای خروج اسرائیل از لبنان، در کنار گسترش کنترل کامل دولت لبنان بر قلمرو خود و سازوکاری برای راستی‌آزماییِ اجرا، ترسیم می‌کند.

این دیدار در شرایطی صورت می‌گیرد که حملات و جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان بخصوص مناطق جنوبی همچنان ادامه دارد و محافل بین‌المللی این اقدامات صهیونیست‌ها را با چراغ سبز آمریکا تفسیر می‌کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.