تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است
سرخط خبرها

قالیباف: به‌زودی جبهه مقاومت را قوی‌تر از گذشته می‌بینیم| النخاله: دشمن صهیونیستی را وارد روند فرسایشی به‌سمت نابودی کردیم

  • کد خبر: ۱۶۹۷۳۷
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹
قالیباف: به‌زودی جبهه مقاومت را قوی‌تر از گذشته می‌بینیم| النخاله: دشمن صهیونیستی را وارد روند فرسایشی به‌سمت نابودی کردیم
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدارِ دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه اتفاقاتی در راستای ایجاد وحدت میان کشور‌های اسلامی افتاده که منجر به انسجام میان امت اسلامی خواهد شد، گفت: به‌زودی چهره جبهه مقاومت را قوی‌تر از گذشته خواهیم دید.

به گزارش شهرآرانیوز، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و هیئت همراه صبح امروز (شنبه، ۲۷ خرداد‌ماه) با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

قالیباف: به‌زودی جبهه مقاومت را قوی‌تر از گذشته می‌بینیم| النخاله: دشمن صهیونیستی را وارد روند فرسایشی به‌سمت نابودی کردیم

قالیباف در این دیدار با بیان اینکه امروز فلسطین نقطه نخست جبهه مقاومت و مهم‌ترین موضوع جهان اسلام است، گفت: هرچه توطئه علیه جمهوری اسلامی و کشور‌های اسلامی است، از طرف رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد، از این رو هیچگاه نباید از این موضوع غفلت کنیم و باید بدانیم که همه شهدا به ویژه شهید سلیمانی براساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب، مسیر مقاومت را پیش گرفتند و آن را رها نکردند.

وی یادآور شد: سال‌های بعد از دهه ۴۰ میلادی که سازمان ملل به رژیم صهیونیستی مشروعیت بخشید را می‌توانیم به دو دوره تقسیم کنیم؛ یک دوره پیش از انقلاب اسلامی ایران و دوره دیگر بعد از انقلاب اسلامی است. همه اتفاقات سیاسی، امنیتی و ... که در سال ۱۹۷۹ میلادی میان کشور‌های اسلامی و کشور‌های عربی افتاد، حکایت از شکست کشور‌های اسلامی مقابل رژیم منحوس صهیونیستی دارد.

قالیباف: به‌زودی جبهه مقاومت را قوی‌تر از گذشته می‌بینیم| النخاله: دشمن صهیونیستی را وارد روند فرسایشی به‌سمت نابودی کردیم

قالیباف در ادامه تأکید کرد: بعدها، انقلاب اسلامی با روحیه مقاومت مبتنی بر سنت‌های الهی و اتکا به مردم، امت اسلامی را بیدار کرد و همه منسجم شدند و از همان زمان بود که مقاومت و وحدت میان گروه‌ها و جریانات مبارز مقابل رژیم صهیونیستی باعث پیروزی‌های پی در پی شد.

وی با بیان اینکه امروز تمام مناطق اشغالی برای رژیم صهیونیستی ناامن شده است، گفت: از سوی دیگر ناامنی‌های داخلی، تضعیف نیرو‌های نظامی و امنیتی، مشکلات اقتصادی، بی‌هویتی و بسیاری از مسائل دیگر را می‌بینیم که رژیم صهیونیستی با آن درگیر شده و آن‌ها را ضعیف‌تر از قبل کرده است.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ادامه داد: این شرایط به ما می‌آموزد که بعد از توکل به خداوند متعال باید وحدت خود را حفظ کرده و آن را توسعه دهیم تا روز به روز به پیروزی نهایی نزدیک شویم.

زیاد نخاله نیز در این دیدار با بیان اینکه امروز شاهدیم جمهوری اسلامی پایدارتر از هر زمان دیگری در مقابله با فشار‌های کشور‌های مختلف ایستاده است، به اتفاقات اخیر اشاره کرد و گفت: در جنگ اخیر، فشار زیادی بر ما وارد شد و رژیم صهیونیستی مردم عادی را مورد حمله قرار داد و منازل مسکونی را بمباران کرد، اما ما توانستیم در این جنگ مقاومت کنیم.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین افزود: جبهه مقاومت فلسطینی توانست بسیاری از مراکز نظامی رژیم صهیونیستی را در این جنگ مورد هدف قرار داده و خسارات جدی به تجهیزات نظامی آن‌ها وارد کند.

قالیباف: به‌زودی جبهه مقاومت را قوی‌تر از گذشته می‌بینیم| النخاله: دشمن صهیونیستی را وارد روند فرسایشی به‌سمت نابودی کردیم

النخاله با بیان این که از سوی دیگر شاهدیم مقاومت در کرانه باختری نیز متوقف نشده و همچنان شاهد ادامه مقاومت در جنین و سایر شهر‌های این منطقه هستیم، گفت: امروز دشمن صهیونیستی، ناچار شده ۶۰ هزار سرباز برای حفاظت از شهرک‌های این رژیم در مرز‌های کرانه باختری مستقر کند که خود یک روند فرسایشی برای دشمن صهیونیستی محسوب می‌شود.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین افزود: ما به‌عنوان جنبش جهاد اسلامی بر وحدت میان مسلمانان به‌ویژه میان فلسطینیان و از جمله حماس و جهاد اسلامی تأکید داریم و وحدت را پایه و اساس پیروزی می‌دانیم و معتقدیم همچنان که دشمنان ما برای مبارزه با ما متحد می‌شوند، ما نیز برای شکست آن‌ها باید متحد شویم.

النخاله ادامه داد: همه برادران فلسطینی در این جنبش، انقلاب اسلامی ایران را درک کرده و و اساس آن را مبنای مقاومت امروز خود در فلسطین قرار داده‌اند و همواره عاشق و پیرو امام خمینی (ره) بوده و هستند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در پایان با گرامیداشت یاد و نام شهید سلیمانی و یاران ایشان گفت: امیدواریم هر روز شاهد پیروزی‌های بزرگ‌تری شویم. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->