توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چین از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل حمایت کرد

  • کد خبر: ۱۶۹۴۸۹
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲
چین از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل حمایت کرد
رئیس جمهوری چین در دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر درخواست خود برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از رادیوی رسمی چین "CCTV" ، شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین  در دیدار با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در پکن گفت، چین از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل حمایت می‌کند.

وی عنوان داشت، راه حل اصلی مسئله فلسطین در تشکیل کشور مستقل فلسطینی نهفته است. 

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز دوشنبه در سفری رسمی که پنجمین سفر وی به شمار می‌رود و تا روز جمعه ادامه دارد، وارد پکن شد.

رئیس جمهوری چین در دیدار با همتای فلسطینی خود تاکید کرد که چین برای تقویت هماهنگی و همکاری با طرف فلسطینی در رویارویی با تغییرات جهانی و تحولات جدید در خاورمیانه آمادگی دارد.

وی همچنین ادامه داد: ما امروز ایجاد یک مشارکت استراتژیک میان چین و فلسطین را اعلام خواهیم کرد که نقطه عطف مهمی در تاریخ روابط دوجانبه خواهد بود.

بر اساس این گزارش، عباس در جریان این سفر با رهبران ارشد چینی از جمله لی چیانگ، نخست وزیر چین رایزنی می‌کند. در مذاکرات دو طرف به راه‌های تقویت روابط دوجانبه و مقابله با "چالش‌های بلندمدت" اشغالگران اسرائیلی برای فلسطین پرداخته خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->