اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

قتل یک کارگر پس از درگیری بر سر شیفت کاری

  • کد خبر: ۱۶۹۸۹۷
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸
قتل یک کارگر پس از درگیری بر سر شیفت کاری
۲ مرد جوان روز تعطیل خود را با درگیری بر سر شیفت کاری به پایان رساندند و یکی راهی سردخانه و دیگری فراری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماموران کلانتری ۱۷۶ حسن‌آباد که منطقه فشافویه در محدوده استحفاظی آن‌ها قرار دارد از طریق همکاران خود در مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ از درگیری در یک کارگاه مطلع و راهی محل شدند.

ماموران کلانتری در محل حادثه با پیکر خون‌آلود مردی مواجه شدند که در تحقیقات اولیه مشخص شد تبعه کشور افغانستان است. این در حالی بود که ضارب که او هم از اتباع افغانستان است از محل گریخته بود و ساعتی بعد به عنوان متهم به قتل تحت تعقیب قرار گرفت چرا که هموطنش بر اثر ضربه چاقویی که او زده بود جانش را از دست داد.

بررسی‌های بعدی ماموران حکایت از آن داشت که دو مرد بر سر شیفت کاری با یکدیگر درگیر شده‌اند و همین باعث زد و خوردی شد که با چاقوکشی، مجروح شدن یکی از طرفین، فرار دیگری و در نهایت مرگ مجروح همراه بود.

در حال حاضر جسد به پزشکی قانونی انتقال یافته و تحقیقات برای دستگیری متهمی که هویت او شناسایی شده است ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->