وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرار مالیاتی ۲۰۰۰ میلیاردی یک شرکت فولادی در آذربایجان‌شرقی+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۹۹۵۷
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸
فرار مالیاتی ۲۰۰۰ میلیاردی یک شرکت فولادی در آذربایجان‌شرقی+ جزئیات
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان شرقی از صدور کیفرخواست علیه یک شرکت فولادی به اتهام فرار مالیاتی به میزان بیش از ۲ هزار میلیارد ریال در دادسرای عمومی و انقلاب تبریز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بابک محبوب علیلو اظهار داشت: در پی اعلام گزارش و اعلام شکایت اداره کل امور مالیاتی استان علیه مدیران یک شرکت تولیدکننده انواع پروفیل و ورق‌های گالوانیزه مبنی بر مشارکت در فرار مالیاتی از طریق اختفای فعالیت اقتصادی و کتمان درآمد حاصل از آن برای فرار از پرداخت مالیات با استفاده از کارت بازرگانی اشخاص دیگر به قصد فرار مالیاتی و خودداری از وصول یا کسر مالیات مؤدیان و ایصال آن به سازمان امور مالیاتی در مواعد قانونی، از صدور کیفرخواست به میزان ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان شرقی با اشاره به ماده ۲۷۴ قانون مالیات مستقیم، تصریح کرد: تنظیم دفاتر، اسناد و مدارک خلاف واقع و استناد به آن، اختفای فعالیت اقتصادی و کتمان درآمد حاصل از آن، ممانعت از دسترسی مأموران مالیاتی به اطلاعات مالیاتی و اقتصادی خود یا اشخاص ثالث و امتناع از انجام تکالیف قانونی مبنی بر ارسال اطلاعات مالی به سازمان امور مالیاتی کشور و وارد کردن زیان به دولت با این اقدام، از جمله مصادیق جرایم مالیاتی محسوب می‌شود.

وی افزود: همچنین از دیگر مصادیق جرایم مالیاتی می‎‌‌توان به عدم انجام تکالیف قانونی مربوط به مالیات‌های مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده در رابطه با وصول یا کسر مالیات مؤدیان دیگر و ایصال آن به سازمان امور مالیاتی در مواعد قانونی تعیین شده، اشاره کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان شرقی ادامه داد: تنظیم معاملات و قرارداد‌های خود به نام دیگران، یا معاملات و قرارداد‌های مؤدیان دیگر به نام خود برخلاف واقع، خودداری از انجام تکالیف قانونی درخصوص تنظیم و تسلیم اظهارنامه مالیاتی حاوی اطلاعات درآمدی و هزینه‌ای در سه سال متوالی و استفاده از کارت بازرگانی اشخاص دیگر به منظور فرار مالیاتی از جمله دیگر مصادیق جرایم مالیاتی محسوب می‌شود.

محبوب علیلو تاکید کرد: دادستانی در هر یک از مصادیق ذکر شده نسبت به تعقیب مرتکبان بر اساس مقررات اقدام می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->