زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: شهید سلیمانی دست مقاومت فلسطین را مقابل رژیم متجاوز پُر کرد| النخاله: گروه‌های مقاومت در بهترین شرایط قرار دارند

  • کد خبر: ۱۷۰۰۷۶
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
امیرعبداللهیان: شهید سلیمانی دست مقاومت فلسطین را مقابل رژیم متجاوز پُر کرد| النخاله: گروه‌های مقاومت در بهترین شرایط قرار دارند
وزیر خارجه کشورمان در دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین بر حمایت ایران از آرمان فلسطین و قدس شریف و پشتیبانی از مقاومت مشروع ملت فلسطین علیه اشغالگران صهیونیست تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و هیئت همراه وی، ضمن تبریک پیروزی بزرگ اخیر رزمندگان مقاومت در جنگ ۵ روزه غزه و نقش موثر وحدت گروه‌های مقاومت در این پیروزی، مسئله فلسطین را مسئله محوری جهان اسلام دانست و بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین و قدس شریف و پشتیبانی از مقاومت مشروع ملت فلسطین علیه اشغالگران صهیونیست تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان، رژیم نژادپرست صهیونیستی را منشاء و منبع اصلی ایجاد ناامنی و بی ثباتی در منطقه دانست و اقدام منسجم و موثر کشور‌ها و دولت‌های اسلامی برای توقف جنایات ضدبشری صهیونیست‌ها علیه ملت مظلوم فلسطین و حمایت از مقدسات اسلامی در قدس شریف را خواستار شد.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از اظهارات خود، با اشاره به نقش شهید سلیمانی در حمایت از مقاومت فلسطین افزود: در اندیشه و تلاش‌های مخلصانه شهید سلیمانی، تقویت همبستگی بین کشور‌های اسلامی، رفع تهدید رژیم صهیونیستی از امت اسلامی و مقابله با سلطه طلبی آمریکا از اولویت‌های اصلی بشمار می‌آمد و در مورد فلسطین نیز همانگونه که در بیانات عمیق رهبر معظم انقلاب تصریح شد، شهید سلیمانی به معنای واقعی کلمه دست مقاومت فلسطین را در مقابل رژیم متجاوز تا بُن دندان مسلح و مورد حمایت همه جانبه آمریکا و غرب پُر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: ثمره مجاهدت و جانفشانی شهید سلیمانی در باور امروز بسیاری از دولت‌ها و ملت‌های منطقه به لزوم در دست گرفتن سرنوشت امنیت و ثبات منطقه در دستان خود و پیگیری توسعه منطقه بدون دخالت بیگانگان تبلور یافته است.

زیاد نخاله دبیر‌کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در این دیدار ارزیابی خود از روند تحولات در فلسطین و سرزمین‌های اشغالی را ارائه و تاکید کرد: گروه‌های مقاومت فلسطینی در بهترین شرایط به لحاظ آمادگی و وحدت عمل در برابر رژیم صهیونیستی قرار دارند و قادر هستند با برخورداری از حمایت قاطع ملت فلسطین، در برابر هر نوع تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی ایستادگی کنند و پیروزی‌های بزرگ را رقم بزنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->