تلفات سنگین اوکراین در کورسک| تعداد تلفات از ۶۱ هزار سرباز گذشت همتی: سناریوهای مختلف برای خنثی کردن فشارهای تحریم داریم تخت روانچی: مشورت‌های سیاسی با عراق برای تقویت امنیت ضروری است امیر قطر در هفته جاری به تهران می‌آید (۲۸ بهمن ۱۴۰۳) حزب‌الله: رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را به سرزمین سوخته تبدیل کرد ورود خانه‌های پیش‌ساخته و تجهیزات پزشکی به غزه، روی میز مذاکره تحلیلگر عرب: جلوگیری از انجام پرواز تهران - بیروت مایه شرم دولت و ارتش لبنان است ویدئو| رحمانی فضلی: طبق گزارش رسمی ۸ میلیون افغانستانی در ایران داریم زلنسکی مدعی حمله روسیه به ناتو شد دبیرکل حزب الله لبنان: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم رژیم اسرائیل است+ویدئو واکنش وزارت خارجه به اتهامات بی اساس گروه ۷ علیه ایران پزشکیان: به دنبال صلح و آرامش هستیم پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز تاکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جهادی بودن، اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است تأکید رئیس پارک فناوری اطلاعات بر ایجاد «پارک داده» در مشهد استاندار خراسان رضوی: فضای امید مهم‌ترین رویکرد راهبردی در ادای تکالیف است عراقچی از کشور‌های عربی به خاطر مخالفت با طرح کوچاندن اجباری مردم غزه تقدیر کرد اظهار نظر نتانیاهو درباره ایران، حزب الله، سوریه و اسرای صهیونیست وزرای امور خارجه هند و ایران در مسقط دیدار کردند (۲۸ بهمن ۱۴۰۳) شهادت یک مأمور پلیس در هرمزگان + جزئیات عراقچی در مسقط: «بهشت گمشده» مکران، امروز باید به قطب اقتصادی آینده ایران و منطقه بدل شود آیت‌الله علم‌الهدی: میدان جنگ امروز عرصه رسانه و فضای مجازی است | دشمن در جنگ سخت پیروز نمی‌شود، به جنگ نرم روی آورده است عارف در وزارت ارتباطات: شکاف دیجیتالی بین شهرها و روستاها هرچه‌ زودتر کم شود نخست‌وزیر قزاقستان به تهران سفر خواهد کرد سخنگوی قوه قضائیه: مظنونان در قتل دانشجوی دانشگاه تهران در حال بازجویی هستند سفر نخست وزیر تاجیکستان به تهران انقلاب، روستا را  از حاشیه به متن آورد مجلس با تفکیک وزارت راه و شهرسازی مخالفت کرد (۲۸ بهمن ۱۴۰۳) + فیلم
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: شهید سلیمانی دست مقاومت فلسطین را مقابل رژیم متجاوز پُر کرد| النخاله: گروه‌های مقاومت در بهترین شرایط قرار دارند

  • کد خبر: ۱۷۰۰۷۶
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
امیرعبداللهیان: شهید سلیمانی دست مقاومت فلسطین را مقابل رژیم متجاوز پُر کرد| النخاله: گروه‌های مقاومت در بهترین شرایط قرار دارند
وزیر خارجه کشورمان در دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین بر حمایت ایران از آرمان فلسطین و قدس شریف و پشتیبانی از مقاومت مشروع ملت فلسطین علیه اشغالگران صهیونیست تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و هیئت همراه وی، ضمن تبریک پیروزی بزرگ اخیر رزمندگان مقاومت در جنگ ۵ روزه غزه و نقش موثر وحدت گروه‌های مقاومت در این پیروزی، مسئله فلسطین را مسئله محوری جهان اسلام دانست و بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین و قدس شریف و پشتیبانی از مقاومت مشروع ملت فلسطین علیه اشغالگران صهیونیست تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان، رژیم نژادپرست صهیونیستی را منشاء و منبع اصلی ایجاد ناامنی و بی ثباتی در منطقه دانست و اقدام منسجم و موثر کشور‌ها و دولت‌های اسلامی برای توقف جنایات ضدبشری صهیونیست‌ها علیه ملت مظلوم فلسطین و حمایت از مقدسات اسلامی در قدس شریف را خواستار شد.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از اظهارات خود، با اشاره به نقش شهید سلیمانی در حمایت از مقاومت فلسطین افزود: در اندیشه و تلاش‌های مخلصانه شهید سلیمانی، تقویت همبستگی بین کشور‌های اسلامی، رفع تهدید رژیم صهیونیستی از امت اسلامی و مقابله با سلطه طلبی آمریکا از اولویت‌های اصلی بشمار می‌آمد و در مورد فلسطین نیز همانگونه که در بیانات عمیق رهبر معظم انقلاب تصریح شد، شهید سلیمانی به معنای واقعی کلمه دست مقاومت فلسطین را در مقابل رژیم متجاوز تا بُن دندان مسلح و مورد حمایت همه جانبه آمریکا و غرب پُر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: ثمره مجاهدت و جانفشانی شهید سلیمانی در باور امروز بسیاری از دولت‌ها و ملت‌های منطقه به لزوم در دست گرفتن سرنوشت امنیت و ثبات منطقه در دستان خود و پیگیری توسعه منطقه بدون دخالت بیگانگان تبلور یافته است.

زیاد نخاله دبیر‌کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در این دیدار ارزیابی خود از روند تحولات در فلسطین و سرزمین‌های اشغالی را ارائه و تاکید کرد: گروه‌های مقاومت فلسطینی در بهترین شرایط به لحاظ آمادگی و وحدت عمل در برابر رژیم صهیونیستی قرار دارند و قادر هستند با برخورداری از حمایت قاطع ملت فلسطین، در برابر هر نوع تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی ایستادگی کنند و پیروزی‌های بزرگ را رقم بزنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->