ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۴میلیون نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردند (۲۹ خرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۰۱۷۶
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۳
۴میلیون نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردند (۲۹ خرداد ۱۴۰۲)
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از ثبت‌نام حدود ۴میلیون نفر در طرح نهضت ملی مسکن تاکنون خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ارسلان مالکی در نشست شورای مدیران سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به موضوع شهرک‌سازی‌ها گفت: شهرک‌سازی یکی از وظایفی است که به‌تازگی به سازمان سپرده شده است و به انجام رساندن آن نیاز به کار جهادی دارد.

وی از مشارکت با بانک‌ها و بخش خصوصی، تأسیس صنعت‌شهر‌ها و واگذاری زمین و مسکن بر اساس قانون جوانی جمعیت به‌عنوان موضوعات مهم دیگر این سازمان یاد کرد و افزود: این‌ها مواردی است که در دوره جدید کاری سازمان با تلاش مضاعف و کار شبانه‌روزی باید به پیش برود.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اعلام اینکه حدود ۴ میلیون نفر در سراسر کشور در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند، خاطرنشان کرد: این افراد نیازمند مسکن هستند؛ بنابراین برای رفع نیاز این افراد باید مأموریت‌هایمان را خالصانه و جهادی و با نهایت جدیت، سرعت و توان به انجام برسانیم.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اضافه کرد: مطالبه عمومی و انتظارات دولت و مجلس از سازمان ملی زمین و مسکن انتظارات به‌حقی است که باید اجرایی شود.

همدلی در انجام وظایف، پرهیز از حاشیه‌ها، مسئولیت‌پذیری و همچنین مشارکت در حل مسائل و موانع در عین داشتن انعطاف از دیگر مواردی بود که معاون وزیر راه و شهرسازی بر آن‌ها تأکید کرد.

مالکی با توضیح اهمیت پیگیری امور تا حصول نتیجه مطلوب اظهار داشت: این امر صحیح است که وظیفه ما ستادی است، اما مدیران برای انجام درست کار‌ها باید با ادارات‌کل راه و شهرسازی استان‌ها در ارتباط تنگاتنگ باشند.

وی ادامه داد: باید در نظر داشته باشید که مأموریت‌های استانی باید حتماً به یک نتیجه ملموس برسد و مبتنی بر حل یک مسئله اساسی باشد.

رئیس هیئت مدیره سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به وظایف تخصصی سازمان متبوعش بر اهمیت اطلاع‌رسانی از عملکرد دفاتر مختلف این سازمان تأکید و اعلام کرد: کار‌های بزرگی در سازمان ملی زمین و مسکن انجام می‌شود که قابلیت اعلام عمومی دارد و به ایجاد و تقویت حس امید در جامعه کمک می‌کند.

مالکی در اهمیت طرح نهضت ملی مسکن تصریح کرد: فشار کار در اجرای طرح نهضت ملی مسکن به‌حدی است که کم‌کاری یا ممانعت در انجام کار، خود به خود باعث می‌شود آن فرد از سر راه برداشته شود و باید بدانیم برای انجام تکالیفمان فرصت تعلل و کوتاهی نداریم.

نشست شورای مدیران سازمان ملی زمین و مسکن در راستای هماهنگی دفاتر مختلف این سازمان و تعیین اولویت‌ها و برنامه‌های پیش‌ِروی مدیران به‌طور منظم برگزار می‌شود و هریک از مدیران این سازمان به ارائه گزارش عملکرد و برنامه آتی حوزه مربوطه می‌پردازد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->