استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعدادکشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری محکومیت ۹ نفر در پرونده فساد مس رفسنجان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دورهمی اصحاب رسانه در مجموعه ورزشی امام‌رضا(ع) تاج خطاب به داوران: شعار نژادپرستانه شنیدید، بازی را تمام کنید رضایت ساپینتو از آمادگی بالای آدان | گلر سابق رئال مادرید مقابل تراکتور عبادی‌پور در میان بزرگ‌ترین غایبان والیبال قهرمانی جهان ۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! تمجید سیدورف از آمادگی بدنی بازیکنان استقلال دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند
سرخط خبرها

آخرین فرصت علیرضا نیکبخت برای ادامه حضور در فوتبال!

  • کد خبر: ۱۷۰۲۲۳
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۳
آخرین فرصت علیرضا نیکبخت برای ادامه حضور در فوتبال!
علیرضا نیکبخت که مدتی است به عنوان سرمربی به فوتبال بازگشته، امروز اگر پیروز نشود احتمالا برکنار می‌شود.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

گروه ورزش| شهرآرانیوز، هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ سه امروز برگزار می‌شود و تیم‌های مشهدی باید به مصاف رقبای خود بروند. به جز شریعت که هفته پیش پیروز شده و با ۱۵ امتیاز امروز به مصاف تیم ته جدولی نوین کشاورز علی‌آباد می‌رود، شادکام در مشهد با نیکبخت به مصاف مردان پاشای البرز می‌رود.

شادکام که در پایان هفته سوم با سعید خانی ۷ امتیاز گرفته‌بود با تصمیمی عجیب پس از بازی با مردان پاشا در دور رفت، اقدام به برکناری خانی و جذب نیکبخت به عنوان سرمربی تیمش کرد و از آن روز شادکام دیگر روز خوش ندیده‌است‌.

شادکامی‌ها به مرور با کسب نتایج ضعیف صدر جدول را از دست دادند و حالا ۶ امتیاز با سامیت ۲۳ امتیازی فاصله دارند و دیگر اگر امروز برنده رقابت با مردان پاشا نباشند، باید قید حضور در لیگ ۲ به عنوان سرگروه را بزنند.

از آن سو نیکاپارس چالوس با ۱۷ امتیاز و فقط به واسطه تفاضل گل کمتر در رده چهارم است و به زودی با فرمی که اشجاری، بازیکن اسبق تیم ملی و استقلال برای مازنی‌ها رقم زده، جای شادکام را خواهدگرفت.

اما این ۲ تیم تنها رقبای شادکام نیستند و سرخپوشان پاکدشت هم با رضا اسدی موفق عمل کرده و اکنون با ۱۸ امتیاز در رده دوم است.

در آن سو مردان پاشا هم ۱۵ امتیازی است و اگر امروز شادکام را شکست دهد، جای این تیم را خواهدگرفت. 

نیکبخت در ۸ بازی قبلی که هدایت تیمش را به عهده داشته، هر بار با هر ناکامی وعده بهبود وضعیت تیم را داده و از فوتبال باکیفیت حرف زده اما آنهایی که بازی‌های شادکام را در این مدت دیده‌اند، می گویند خبری از فوتبال خاصی نیست و این تیم با همان سبک و سیاق فوتبال دیمی هر بازی سعی دارد عقب‌ماندگی خود را جبران کند. موضوعی که از چشم مدیران بی‌تجربه شادکام هم دور نمانده و پس از ناکامی در پیروزی مقابل تیم ته جدولی نوین کشاورز در هفته گذشته، به نیکبخت اعلام کرده‌اند که بازی با مردان پاشا آخرین فرصت وی خواهدبود.

نیکبخت در این ۸ بازی اخیر تنها ۱۰ امتیاز کسب کرده تا میانگین ۱.۲۵ از هر بازی را به ثبت برساند. آماری ضعیف برای صعود. این عدد برای شادکام در دوران سعید خانی، ۲.۳۳ بود یعنی ۲ برابر آنچه که نیکبخت رقم زده‌است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->