احتمال شنیده شدن صدای انفجار در منطقه اصفهان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) لاوروف برای حضور در نشست شورای وزرای خارجه شانگهای وارد چین شد عقب‌نشینی فرستاده ترامپ از اظهاراتش: قصدم تهدید لبنان نبود رسانه‌های عبری از دیدار الشرع با مقامات اسرائیلی در آذربایجان خبر دادند اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران برگزاری نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت (۲۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مخالف وزیر پیشنهادی کشاورزی: تولید دام کشور متناسب با نرخ جمعیت نیست

  • کد خبر: ۱۷۰۲۳۰
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰
مخالف وزیر پیشنهادی کشاورزی: تولید دام کشور متناسب با نرخ جمعیت نیست
نماینده مردم میاندواب در مجلس با اشاره به کمبود دام در کشور با در نظر گرفتن نرخ جمعیت فعلی گفت: میزان دریافت پروتئین در بسیاری از کشور‌ها فاصله زیادی با دریافت پروتئین در کشور ما دارد لذا وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی باید توضیح دهد که در این زمینه چه برنامه‌ای را مدنظر قرار خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی عیسی‌زاده در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۳۰ خرداد) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با صلاحیت و برنامه‌های وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی گفت: ما امروز فردی را برای تصدی بر وزارت جهاد کشاورزی انتخاب می‌کنیم که با مردم روبرو است و تصمیمات وی بر سفره مردم تأثیرگذار است بنابراین باید گفت این وزارتخانه، وزارتخانه مهمی قلمداد می‌شود.

نماینده مردم میاندواب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آقای نیکبخت ما امروز با خشکسالی مزارع مردم مواجه هستیم و باید در زمینه مایحتاج مردم به خودکفایی برسیم لذا شما باید امروز توضیح دهید که در زمینه خشسکالی آبی چه اقداماتی را مدنظر قرار خواهید داد.

وی با اشاره به کمبود دام در کشور با در نظر گرفتن نرخ جمعیت فعلی بیان کرد: میزان دریافت پروتئین در بسیاری از کشور‌ها فاصله زیادی با دریافت پروتئین در کشور ما دارد لذا وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی باید توضیح دهد که در این زمینه چه برنامه‌ای را مدنظر قرار خواهد داد.

عیسی زاده تصریح کرد: همچنین قیمت خرید تضمینی گندم در حال حاضر پایین بوده و باید مشخص شود آقای نیکبخت برای تشویق کشاورزان جهت کاشت گندم چه برنامه‌ای خواهد داشت.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: همچنین تحقیقات کشاورزی کشور متأسفانه کاربردی نیست و اثرات این موضوع در زندگی مردم مشاهده نمی‌شود لذا انتظار این است بخش دانش بنیان به بخش کشاورزی اضافه شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم گفت: آقای نیکبخت در برنامه‌های شما در زمینه خودکفایی جو، ذرت و سویا موضوعات به خوبی مطرح نشده است، این در حالی است که ما در حال حاضر ۷ میلیون تن جو و ۱۲ میلیون تن ذرت به کشور وارد می‌کنیم.

وی با اشاره به موضوع خودکفایی در تولید گوشت در کشور ادامه داد: در حال حاضر ما از ۲۴ کشور گوشت وارد می‌کنیم و باید برای تأمین منابع پروتئینی تصمیمات درستی گرفته شود. امیدواریم آقای نیکبخت که از کف وزارت جهاد کشاورزی برای تصدی این وزارتخانه معرفی شده بتواند مشکلات این بخش را به درستی برطرف کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->