نتانیاهو: عملیات نظامی اسرائیل ادامه دارد ترامپ: جنگ غزه، اسرائیل را در جهان منزوی کرد تحرکات نظامی مشکوک آمریکا در عراق و سوریه ادامه دارد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) بهانه‌تراشی آمریکا برای ادامه حضور نظامی در عراق سردار غیاثی: نیروی انتظامی نگهبان مرز‌های آرامش و اقتدار ملی است حمله معترضان در گرجستان به کاخ ریاست‌جمهوری+ فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۴) اختلاف بر سر آتش‌بس در غزه در کابینه اسرائیل | نتانیاهو ۲ وزیر را فراخواند برگزاری کنفرانس فلسطینی درباره آینده غزه در مصر ورود جنگنده‌های جی ۱۰ چینی به پایگاه شیراز | با جنگنده J۱۰ چین آشنا شوید مخالفت با تل‌آویو در میان یهودیان آمریکا افزایش یافت هشدار صریح پاکستان به هند | درگیری آینده فاجعه‌بار خواهدبود آخرین خبر از تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان تهران (۱۲ مهر ۱۴۰۴) ترامپ خواستار اقدام سریع حماس برای تصمیم‌گیری شد هیات حماس امشب به قاهره می‌رود (۱۲ مهر ۱۴۰۴) رحمانی فضلی استوارنامه خود را به رئیس جمهور مغولستان تسلیم کرد استاندار خراسان رضوی: بدون تربیت مدیران علمی، آینده کشور با افت جدی روبه‌رو می‌شود یک بالگرد اسرائیلی در شمال غزه مورد هدف قرار گرفته شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) ویتکاف و داماد ترامپ برای مذاکره به مصر می‌روند انصارالله: سلاح یمن، سلاح حماس است سه پیام کلیدی پاسخ هوشمندانه حماس به طرح صلح آمریکا شیخ نعیم قاسم: رخداد‌های امروز در غزه بخشی از پروژه «اسرائیل بزرگ» است پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت همسر عضو مجمع تشخیص مصلحت ۳۱۴ پهپاد اوکراینی توسط روسیه در شبانه روز گذشته سرنگون شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: مرتب از احتمال حمله می‌گویند تا جنگ روانی ایجاد کنند اردوغان: به شدت برای توقف نسل‌کشی در غزه تلاش می‌کنیم عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی: خرید سربازی دیگر جایی در لایحه بودجه سالانه ندارد دولت پاکستان منع رفت‌وآمد جزئی را در منطقه مرزی وزیرستان جنوبی اعمال کرد
سرخط خبرها

موافق وزیر پیشنهادی کشاورزی: سن کشاورزی در ایران به ۵۵ سال رسید| توجه به تشکل‌های مردمی در برنامه‌های نیکبخت وجود دارد

  • کد خبر: ۱۷۰۲۴۸
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۵
موافق وزیر پیشنهادی کشاورزی: سن کشاورزی در ایران به ۵۵ سال رسید| توجه به تشکل‌های مردمی در برنامه‌های نیکبخت وجود دارد
نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: در برنامه‌های آقای نیکبخت توجه به تشکل‌های واقعی هم در تولید و هم در توزبع محصولات کشاورزی مدنظر قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی یوسفی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۳۰ خرداد) مجلس شورای اسلامی در موافقت با صلاحیت و برنامه‌های وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی گفت: آقای نیکبخت فردی است که از سال ۶۲ وارد جهاد سازندگی شده و از یک استان ولایتمدار همچون سیستان و بلوچستان فعالیت خود را آغاز کرده است لذا این افتخاری است که ان‌شاء الله به فرمایش مقام معظم رهبری هرگاه هر مدیریتی با الگوی جهادی پیش رفت، بهره‌وری آن برای مردم بیشتر بوده است و هرجا از این تفکر فاصله گرفتیم دچار مشکلاتی شده‌ایم.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس افزود: آقای نوبخت ۳۵ سال در جهاد کشاورزی به عنوان کارشناس، پله به پله فعالیت خود را آغاز کرده و با سفارش این و آن ارتقاء پیدا نکرده است.

وی با بیان اینکه اراضی کشور در بخش کشاورزی ۱۸ میلیون هکتار است، تأکید کرد: تنها ۸ میلیون از این ۱۸ میلیون هکتار زیر کشت می‌رود یعنی دو میلیون کشت آبی و ۶ میلیون کشت دیم داریم بنابراین این قابلیت وجود دارد که سهم بخش کشاورزی که در حال حاضر در تولید ناخالص ما کمتر از ۵ درصد است را به ۸  الی ۱۰ درصد افزایش دهیم.

یوسفی با بیان اینکه باید کشاورزی نوین و مکانیزه را در کشور توسعه دهیم، ادامه داد: همچنین ما باید فرآوری در بخش کشاورزی را ارتقاء دهیم چرا که متأسفانه ما در بخش کشاورزی بهره‌وری پایینی داریم.

این نماینده مردم در مجلس با اشاره به مشکلات کم آبی در بخش کشاورزی گفت: با سوء مدیریت‌ها بخشی از کشور را به کویر تبدیل کرده‌ایم لذا این موارد نکاتی است که با توجه به بخش کشاورزی و با استفاده از ظرفیت متخصصین باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه امنیت غذایی کشور به بخش کشاورزی گره خورده است، تأکید کرد: امنیت غذایی کشور به حفظ زمین‌های حاصلخیز کشور و ارتقاء بخش مکانیزه کشاورزی گره خورده است لذا باید در این بخش از تشکل‌های مردمی به درستی استفاده کنیم.

یوسفی با بیان اینکه در حال حاضر ۳ هزار تشکل مردمی کشاورزی در روستا‌ها و در اقصی نقاط کشور وجود دارد، بیان کرد: در گذشته ما در استان‌ها و مناطق محروم مراکز ترویج داشتیم لذا با نگاه بر اینکه جهاد کشاورزی به یک وزارتخانه تبدیل شود، کم کم اینگونه تشکل‌ها کمرنگ شدند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس با بیان اینکه الگوی کشت یکی از اقداماتی که در دولت فعلی کلید خورده است، بیان کرد: این موارد باید با همکاری سازمان محیط زیست و دولت عملیاتی شود لذا این موارد به واقع اقتصاد را بر محور توانمندی‌های منطقه‌ای بنا خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در برنامه‌های آقای نیکبخت توجه به تشکل‌های واقعی هم در تولید و هم در توزیع محضولات مدنظر قرار گرفته است. البته یکی از دغدغه‌های کشاورزان این بوده که محصولات باغی – زراعی آن‌ها به دست دلالان افتاده و آن‌ها این محصولات را ۵ الی ۱۰ برابر بالاتر به فروش می‌رسانند که راهکار جلوگیری از این موضوع در برنامه‌های آقای نیکبخت وجود دارد.

یوسفی با بیان اینکه سن کشاورزی در ایران به ۵۵ سال رسیده است، تأکید کرد: این مهم بدین معناست که جایگزینی جوانان در این بخش دیده نمی‌شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->