با تصویب هیئت دولت، مالیات بر ارزش افزوده برخی کالا‌ها از جمله کالا‌های اساسی و نهاده‌ها از ۱۰ به یک درصد کاهش یافت ویدئو | حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) پیش از دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب اسلامی معمار پاکستانی در حمایت از مردم غزه جایزه اسرائیل را دریافت نکرد انور محمود قرقاش دیپلمات ارشد اماراتی به ایران می‌آید پایان رزمایش مرکب کمربند دریایی ۲۰۲۵ اختلاف روایت نماینده خمینی شهر در مجلس دربارۀ سخنان رهبر معظم انقلاب با واقعیت + فیلم چه‌کسانی امروز در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب سخنرانی می‌کنند؟ اعلام وصول ۴ سؤال از وزرای کشاورزی و کار توضیحات غریب‌آبادی درباره گفت‌و‌گو‌های سه جانبه ایران، چین و روسیه قانون عفاف و حجاب پس از طی مراحل، ابلاغ خواهد شد رؤسای اطلاعاتی آمریکا و روسیه به‌صورت تلفنی باهم گفت‌وگو کردند وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های موردنیاز مردم برای نوروز ۱۴۰۴، تأمین شد ویدئو | رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر مسئولان کشور: پول ملی باید تقویت بشود سال آبی آینده آبگیری سد شوریجه انجام خواهد شد | موضوع حقابه بین ایران و افغانستان در حال پیگیری است سخنگوی وزارت امور خارجه: نشست پکن در چارچوب رایزنی‌های مستمر برگزار می‌شود سخنگوی دولت: با تجمعات غیرقانونی و هنجارشکن برخورد خواهیم کرد عراقچی: نامه ادعایی ترامپ توسط یکی از کشورهای عربی تحویل ایران داده خواهد شد تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقت‌نامه وین ایران، روسیه و چین در پکن درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی می‌کنند انتقاد دوباره اردوغان از جنایت‌های اسرائیل | رژیم صهیونیستی، لکه ننگ تاریخ بشریت رئیس دفتر زلنسکی: پس از موافقت روسیه مذاکرات آغاز می‌شود ۱۵۵ گروگان قطار مسافربری بلوچستان پاکستان آزاد شدند | ۲۲ گروگان گیر کشته شدند زمان پایان فعالیت شورای ششم شهر و روستا اعلام شد عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه در رزمایش مشترک ۲۰۲۵ اتحادیه اروپا با هرگونه تلاش برای تغییرات جمعیتی در نوار غزه مخالفت کرد وزیر خارجه روسیه: تلاش آمریکا برای سیاسی کردن مساله هسته‌ای ایران نگران‌کننده است توپ در زمین روسیه | واکنش رهبران اروپا به توافق مهم آمریکا و اوکراین مروری بر دیدار رمضانی سال گذشته دانشجویان با رهبر معظم انقلاب | مهم‌ترین مطالبه آیت‌الله خامنه‌ای از دانشجویان در ۱۴۰۳ چه بود؟
سرخط خبرها

روسیه: اوکراین به درخواست ایران درباره پهپادها پاسخ نداد

  • کد خبر: ۱۷۰۸۴۱
  • ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۲
روسیه: اوکراین به درخواست ایران درباره پهپادها پاسخ نداد
نماینده روسیه در سازمان ملل متحد گفته اوکراین درخواست ایران برای ارائه شواهد درباره استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را بی‌جواب گذاشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد امروز جمعه بار دیگر ادعا‌ها درباره استفاده از پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد.  

نبنزیا در یک کنفرانس خبری قبل از آغاز نشست شورای امنیت گفت: «این اولین بار نیست که ما ادعا‌هایی را درباره استفاده از پهپاد‌های ایرانی در اوکراین می‌شنویم. این را اساساً رد می‌کنیم.»

واسیلی نبنزیا این ادعا‌ها را «بی‌اساس» خواند و گفت که هدف از طرح این ادعا‌ها گمراه کردن جامعه بین‌المللی است. او گفت این ادعا‌ها بر مبنای اطلاعات «منبع باز» و «ارزیابی‌های مبهم» مطرح می‌شوند.  

واسیلی نبنزیا تصریح کرد: «این‌ها ادعا‌هایی بی‌اساس و تلاش‌هایی آشکار برای گمراه کردن عامدانه جامعه بین‌المللی هستند. استدلال‌هایی که همکاران ما مطرح می‌کنند در برابر هیچ مداقه‌ای دوام نمی‌آورند و فاقد هر گونه زیربنای حقوقی و فنی هستند.»

این مقام روسیه تأکید کرد: «این فرضیه‌ها مبتنی بر برخی اطلاعات بازمنبع و ارزیابی‌های مبهم هستند. آن‌ها تصاویری سرهم‌بندی‌شده از لاشه‌های غیرقابل تشخیص پهپاد‌های ارائه می‌دهند. به نظر می‌رسد حتی خودشان هم درباره شواهدی که ارائه می‌دهند مطمئن نیستند. مسئله ارتباطی به واقعیت‌های عیان ندارد بلکه مسئله ارائه یک روایت سیاسی است.»

واسیلی نبنزیا در ادامه از تلاش‌های «گروهی از کشورها» که قصد دارند دبیرخانه سازمان ملل را برای انجام تحقیقات ادعایی درباره این موضوع تحت فشار قرار دهند انتقاد کرد و آن را نقض پاراگراف دوم ماده ۱۰۰ منشور سازمان ملل خواند.  

وی گفت: «امروز شاهد تلاش دیگری از سوی گروهی از کشور‌هایی که می‌شناسید هستیم. آن‌ها سعی دارند دستورالعمل‌هایی به دبیرخانه سازمان ملل برای انجام این به اصطلاح تحقیقات ارائه دهند. چنین اقداماتی مصداق نقض آشکار و صریح پاراگراف دوم ماده ۱۰۰ سازمان ملل است و با تذکر رئیس شورای امنیت که به صراحت مأموریت دبیرخانه شورای درباره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ را مشخص می‌کند در تناقض است.»

نماینده روسیه همچنین تصریح و تأکید کرد که قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت اجازه انجام چنین تحقیقاتی را نمی‌دهد. این قطعنامه در سال ۲۰۱۵ برای تأیید توافق هسته‌ای برجام به تصویب شورای امنیت رسید.

نبنزیا گفت: «شنیدم از نماینده آمریکا پرسیدید آیا قطعنامه ۲۲۳۱ اجازه چنین تحقیقاتی را می‌دهد؟ نه اجازه چنین چیزی را نمی‌دهد، چون گروهی که از ۲۲۳۱ حمایت می‌کنند گروهی از کارشناسان نیستند. این افراد فاقد تخصص لازم برای انجام این نوع تحقیقات هستند و حتی تجهیزات لازم را برای انجام آن ندارند.»

نماینده روسیه در سازمان ملل از دبیرخانه سازمان ملل خواست به مأموریت خود پایبند بماند و تسلیم فشار‌ها از سوی برخی کشور‌ها نشود. او گفت: «ما هر گونه فعالیت‌های غیرمجاز از سوی دبیرخانه را تنش‌آفرینی عامدانه‌ای خواهیم دید که موجب تضعیف اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ می‌شود.»

او در بخش دیگری از سخنانش گفت که رایزنی‌هایی میان اوکراین و ایران درباره این ادعا‌ها انجام شد. طبق گفته نبنزیا هنگامی که ایران خواستار دور دوم این مذاکرات شد هیچ چیزی ارائه نشد.  

وی گفت: «احتمالا شما می‌دانید که یک دور گفتگو بین ایران و اوکراین برگزار شد. وقتی ایران خواستار دور دوم مذاکرات شد و از اوکراین خواست شواهد خود را ارائه دهد هیچ چیزی ارائه نشد. این خودش گویا است.»

کشور‌های غربی در ماه‌های گذشته در ادامه جنگ رسانه‌ای-تبلیغاتی علیه ایران، این کشور را به عرضه پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین متهم کرده‌اند. جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر برطرفی خود در جنگ اوکراین بار‌ها این اتهامات را رد کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->