فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رونمایی از بدهی‌های جدید باشگاه استقلال

  • کد خبر: ۱۷۰۹۸۰
  • ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳
رونمایی از بدهی‌های جدید باشگاه استقلال
باشگاه استقلال بعد از جدایی داسیلوا، ساپینتو و آمانوف با بدهی‌های تازه‌ای دست به گریبان شده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال با جدایی داسیلوا با بدهی جدیدی مواجه است. طبق آخرین برآوردی که از پرونده داسیلوا شده باشگاه استقلال باید ۹۱۷ هزار دلار به این بازیکن برزیلی پرداخت کند.

استقلال به غیر از بدهی ۹۱۷ هزار دلاری به داسیلوا باید مبلغی نزدیک به ۲۰۰ هزار دلار نیز به ریکاردو ساپینتو پرداخت کند که وی نیز برای استقلال درخواست (نوتیس) ارسال کرده و اگر این مبلغ در موعد مقرر پرداخت نشود مطمئنا با جرائم بعدی و دیرکرد به این مربی پرتغالی همراه خواهد بود!


از سویی دیگر پرونده آمانوف نیز به قوت خود پابرجا بود تا میزان بدهی‌های استقلال بار دیگر به شکل ناباورانه‌ای افزایش پیدا کند. اما این تمام داستان غم انگیز بدهی‌های استقلال نبود، باشگاه استقلال هرچند پیش از این ادعا کرده بود تمام مطالبات کوین یامگا بازیکن فرانسوی را پرداخت کرده، ولی به گفته نزدیکان این بازیکن به واسطه ارسال سه نوبت نوتیس از سوی این بازیکن حالا اگر استقلال قصد ادامه همکاری با این بازیکن را دارد بایستی توافق مالی دوباره با این بازیکن انجام شود و گرنه او نیز می‌تواند از استقلال جدا شود.

درواقع مسئولان استقلال با چالش‌های جدید مالی مواجه خواهند بود وباید به سرعت در راستای تامین ارز اقداماتی را انجام دهند.

این اتفاقات مالی درحالی آینده این باشگاه را در نقل و انتقالات پیش رو تهدید می‌کند که باید مبلغ ۶۰۰ هزار دلار نیز به باشگاه سانتاکلارا پرداخت شود تا محمد محبی در این تیم باقی بماند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->