پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود! والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | جمهوری‌چک مقابل بلغارستان سر خم کرد پیش‌بینی اوپتا از دربی بزرگ مادرید | ژابی آلونسو تاریخ‌ساز می‌شود وضعیت نگران‌کننده لیگ برتر ایران | تساوی‌های بی‌رمق و نبود رقابت واقعی! تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و برنتفورد | برنتفورد، هدف آشنای امبومو ساپینتو بی صبرانه در انتظار بازگشت آشورماتوف چرا پرسپولیس از خرید جمال لوئیس، بازیکن سابق نیوکاسل منصرف شد؟ بهترین خط حمله و بدترین خط دفاع لیگ در اختیار استقلال!
سرخط خبرها

یحیی شاکی از سفر چند بازیکن به خارج از کشور

  • کد خبر: ۱۷۱۰۳۰
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۰
یحیی شاکی از سفر چند بازیکن به خارج از کشور
سرمربی پرسپولیس بابت سفر چند بازیکن تیمش به خارج از کشور شاکی است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، تعدادی از بازیکنان پرسپولیس با هماهنگی که با مدیریت این باشگاه انجام داده اند راهی سفر خارج از کشور شده و این رو می خواهند چند روزی دیرتر در دور جدید تمرینات سرخپوشان حاضر شوند.

یحیی گل محمدی پس از شنیدن این خبر حسابی شاکی شده و حتی به این خاطر استارت تمرینات تیمش را دو روز دیرتر اعلام کرده است. او حتی از باشگاه گلایه کرده که چرا به این نفرات اجازه داده دیرتر به ایران برگردند.

سعید صادقی، احمد گوهری و...از جمله این نفرات هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->