تعداد شهدای نان در غزه به بیش از ۹۰۰ نفر رسید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) موشن‌گرافی | رهبر معظم انقلاب: کار بزرگ ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر از جنس اراده، عزم و اعتماد به نفس بود ارتش جمهوری اسلامی: سامانه‌های پدافند هوایی آسیب‌دیده جایگزین شدند + فیلم ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک رسانه عراقی از طرح آمریکا برای برهم زدن ثبات امنیتی عراق پرده برداشت

  • کد خبر: ۱۷۱۱۲۷
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
یک رسانه عراقی از طرح آمریکا برای برهم زدن ثبات امنیتی عراق پرده برداشت
یک رسانه عراقی از طرح آمریکا برای برهم زدن ثبات امنیتی عراق با اتخاذ تصمیم تجهیز نیروهای پیشمرگ کُرد به تسلیحات سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته پرده برداشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری المعلومه در این باره فاش کرده است که علی‌رغم امتناع مستمر آمریکا از دستیابی ارتش عراق به تسلیحات پیشرفته پدافند هوایی برای دفع حملات خارجی، در توافقی که دور از چشم دولت بغداد انجام شده است، با فروش این تسلیحات به اقلیم کردستان برای حمایت از نیروهای پیشمرگ موافقت کرده است.

المعلومه همچنین در این گزارش خود تاکید کرد که این اقدام آمریکایی‌ها قوانین بین‌المللی و اصول دیپلماتیک را نقض می‌کند.

جاسم الموسوی، نماینده پارلمان عراق درباره این اقدام آمریکا تاکید کرد: ارائه تسلیحات پدافند هوایی به نیروهای پیشمرگ مغایر با قوانین بین‌المللی است و هیچ طرف و گروه داخلی در عراق حق ندارد بدون اطلاع و حضور دولت مرکزی به طور مستقیم در مسائل حاکمیتی با کشورهای دیگر معامله کند.

الموسوی در گفت‌وگو با المعلومه با بیان اینکه دولت باید با روش‌های دیپلماتیک بین‌المللی برای جلوگیری از اجرایی شدن این پرونده مداخله کند، خاطرنشان کرد: تصمیم برای تسلیح اقلیم کردستان عراق به منزله دخالت در امور داخلی کشور است.

وی افزود: ما تلاش خواهیم کرد تا پرونده را به نهادهای سیاسی بالاتر ارائه کنیم تا موضعی برای رد توافق واشنگتن و اقلیم کردستان عراق اتخاذ شود.

در همین راستا، «عباس المالکی»، عضو ائتلاف «دولت قانون» به رهبری نوری المالکی در سخنانی این اقدام آمریکا را مصداق نقض حاکمیت کشورش دانست.

وی در گفت‌وگو با المعلومه تاکید کرد: اتخاذ چنین تصمیماتی توسط آمریکا که به صورت جدا از دولت مرکزی عراق انجام می‌شود، منجر به بی‌ثباتی در کشور می‌شود.

المالکی افزود: واشنگتن درصدد نقض استقلال عراق و برهم زدن امنیت داخلی آن است.

این اظهارات پس از آن بیان شده است که کنگره آمریکا چهارشنبه هفته گذشته با تصویب اصلاحیه‌ای که از سوی نمایندگان جمهوریخواه ارائه شده بود، از تجهیز نیروهای پیشمرگ اقلیم کردستان عراق به سیستم دفاع هوایی حمایت کرد.

دان بیکن، نماینده جمهوری خواه کنگره در خصوص تصویب این اصلاحیه که بخشی از قانون بودجه دفاعی آمریکا برای سال ۲۰۲۴ محسوب می‌شود، به نشریه میدل ایست آی گفته بود: این پیشنهاد به شدت از سوی جمهوریخواهان و دموکرات‌ها مورد حمایت قرار گرفته است و دولت آمریکا را وادار می‌کند برای آموزش و تجهیز نیروهای پیشمرگ اقلیم کردستان عراق و نیز نیروهای امنیتی عراقی به سامانه پدافند هوایی برنامه ریزی کند. این برنامه برای مقابله با موشک، راکت و سیستم‌های خودران مانند پهپادها اجرا می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->