وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر امور خارجه روسیه: نظرات زلنسکی و بایدن ارزش اظهار نظر ندارد

  • کد خبر: ۱۷۱۱۷۶
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰
وزیر امور خارجه روسیه: نظرات زلنسکی و بایدن ارزش اظهار نظر ندارد
وزیر امور خارجه روسیه، اظهارات بایدن و زلنسکی را درباره تهدید هسته‌ای که ادعا می‌شود از روسیه نشات می‌گیرد، "جریان آشفته ذهنی" آنها خواند که ارزش اظهارنظر ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه امروز (یکشنبه) گفت: برای من سخت است که در مورد آنچه جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده اخیرا گفته اظهار نظر کنم، همانطور که برای سایرین هم صحبت درباره این مساله دشوار است. این واقعیت کنونی اوضاع است.

به نقل از خبرگزاری تاس، لاوروف اظهارات ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین را "جریان آشفته ذهنی" خواند و افزود: من تجربه پزشکی ندارم! اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا دارای مدرک پزشکی است. نمی‌توانم مسئول وضعیت روانی افرادی باشم که بارها بی کفایتی خود را ثابت کرده‌اند.

اخیرا، رئیس جمهوری ایالات متحده در جریان سخنرانی در کالیفرنیا گفته بود که معتقد است تهدید ولادیمیر پوتین در استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی، واقعی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->